ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασιστικός ο ΟΦΗ, νίκησε τον Αρη

αποφασιστικός-ο-οφη-νίκησε-τον-αρη-50279

Μεγάλης βαθμολογικής αξίας νίκη, για την παραμονή του στην κατηγορία, σημείωσε ο ΟΦΗ, που με γκολ των Περογαμβράκη στο 24΄ και του Παπάζογλου στο 87΄ επικράτησε 2-0 του Αρη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν «ορεξάτοι» και στο 10΄ η κεφαλιά του Μπανούση πέρασε λίγο άουτ, για να «απαντήσουν» οι «κίτρινοι» πρώτα στο 12΄, όταν από λάθος του Μονιάκη ο Τριανταφυλλάκος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι και εν συνεχεία στο 14΄, με την κεφαλιά του Αγγελίδη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Αγριμάκη.

Στο 24΄, όμως, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Περογαμβράκη, που αξιοποίησε σέντρα του Λαμπρόπουλου και λάθος εκτίμηση από τον Βελλίδη. Στη συνέχεια οι παίκτες του Πετράκη έδωσαν χώρο στον Αρη, που όμως υστερούσε στην οργάνωση.

Στο 54΄ ο Κουτσιανκούλης αστόχησε μόνος απέναντι στον Βελλίδη, ενώ ο Παπάζογλου είχε δοκάρι στο 65΄, όταν έφυγε «στην πλάτη» της άμυνας, αλλά στάθηκε άτυχος προσπαθώντας να περάσει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τελικά, ο ΟΦΗ «κλείδωσε» τη νίκη στο 87΄, όταν από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου ο Παπάζογλου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου