ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ένας παίζει βαλς και ο άλλος φολκλόρ, σύμφωνα με τον Φάμπρι

ο-ένας-παίζει-βαλς-και-ο-άλλος-φολκλόρ-50273

Με μια ορχήστρα οι μουσικοί της οποίας παίζουν διαφορετικό σκοπό παραλλήλισε τον Παναθηναϊκό ο Φάμπρι και παραδέχθηκε ότι οι «πράσινοι» χρειάζονται πολλή δουλειά.

Ειδικότερα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ομάδα δεν λειτούργησε σε γενικές γραμμές σε τίποτα. Αυτή η ομάδα όμως είναι ο Παναθηναϊκός και πρέπει να βελτιωθεί πάρα πολύ. Τα 20-25 πρώτα λεπτά τα πέταξε. Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν πέτυχε γκολ κατά τύχη. Εμείς δεν μπορούμε να μπαίνουμε με αυτό τον τρόπο για να παίζουμε έναν αγώνα. Μετά δημιουργήθηκαν πάρα πολύ σοβαρά λάθη τακτικής.

» Το μόνο που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά και οι παίκτες να ενσωματωθούν στην ίδια παρτιτούρα που πρέπει να παίξουν. Να υπάρχει συγχορδία για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα. Για τις μακρινές μπαλιές η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν για κάτι διαφορετικό γιατί οι κοντινές πάσες προϋποθέτει να είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. » Ειλικρινά θέλω να πω ότι αν και κοίταξα παίκτες της αντίπαλης ομάδας, πιστεύω ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά, να κοιτάξουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΠΑΣ έχει καλούς παίκτες. Δεν θα αναφέρω ονόματα.

» Όταν αναφέρομαι στη συγχορδία, αναφέρομαι στη συνοχή διότι σε μια ορχήστρα όταν ο καθένας παίζει όπως νομίζει, η μουσική δεν θα είναι καλή. Εάν ο ένας παίζει βαλς, ο άλλος φολκλόρ, δεν θα έχουμε αποτέλεσμα. » Πάντοτε θέλω να κερδίζω. Πάντοτε πρέπει να είμαστε εγωιστές. Μέχρι τώρα δεν είχα τη δυνατότητα να δημιουργήσω μια σταθερή βάση και με αυτή να σας πω πώς θα βελτιωθούμε. Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη στο πρωτάθλημα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου