ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Υψηλές αποδόσεις σε Σούπερ Λιγκ και Ελβετία

στοίχημα-υψηλές-αποδόσεις-σε-σούπερ-λ-501808

Γεμάτο το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης (22/05), τόσο στο ποδοσφαιρικό, όσο και στο μπασκετικό. Η στήλη επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο και σε δύο αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι μπαράζ παραμονής στη Super League 1 ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά.

Το πρώτο παιχνίδι στα Χανιά έληξε 0-0, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις, να έχουν από ένα δοκάρι, όμως σε συνολική εικόνα ο Πλατανιάς ήταν αυτός που άφησε την πιο όμορφη… γεύση! Εδειξε πιο φρέσκος, χωρίς άγχος και αυτό του βγήκε στον αγωνιστικό χώρο σε καλό, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που εμφανίστηκε «μαγκωμένος» ανεβάζοντας στροφές στο τελευταίο 15λεπτο. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ύπουλο.

Οταν μιλάμε για 0-0 σε διπλές αναμετρήσεις, σίγουρα η ομάδα που είναι φιλοξενούμενη στη ρεβάνς έχει το πλεονέκτημα. Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα επιθετικά, αμυντικά ακόμα πιο σταθερή έχοντας την καλύτερη άμυνα στην Football League. Εκτιμούμε ότι το goal/goal προσφέρεται σε υψηλή απόδοση, βλέποντας τα δεδομένα του ματς και το κρατάμε στην τιμή του 2.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος – Α’ Ελβετίας

Το βράδυ της Τετάρτης διεξάγεται η 35η και προτελευταία αγωνιστικής της Α’ Ελβετίας. Τουν και Βασιλεία διασταυρώνουν τα ξίφη τους μετά τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου την Κυριακή και τη νίκη της δεύτερης με σκορ 2-1. Η Βασιλεία πέτυχε τον στόχο της, κατέκτησε το Κύπελλο, έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να παίρνουν χαρακτήρα… διαδικαστικό!

Η Τουν έχει το απόλυτο βαθμολογικό ενδιαφέρον, παίζει μπροστά στο κοινό της και έχει τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη να κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στη Ευρώπη έπειτα από το καλοκαίρι του 2015. Σε απόδοση αουτσάιντερ ο άσος στο στοίχημα και τον κρατάμε το 2.70.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου