ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαφή Σισέ με Αλαφούζο και αισιοδοξία επιστροφής

επαφή-σισέ-με-αλαφούζο-και-αισιοδοξία-50094

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην τα κατάφερε στα Ιωάννινα αφήνοντας άλλους δύο βαθμούς στο 0-0 με τον ΠΑΣ, όμως, από το βράδυ της Κυριακής οι φήμες… πληθαίνουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε λύση για την επιθετική δυστοκία της ομάδας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε επικοινωνία που είχε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, έλαβε τη διαβεβαίωση του Γάλλου σταρ ότι εάν μέσα στη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη η ΚΠΡ δώσει τη συγκατάθεσή της, τότε ο Σισέ τις επόμενες ημέρες θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Στην τελευταία επαφή που είχε την Κυριακή ο Γάλλος επιθετικός με τον πρόεδρος της ΠΑΕ, έκανε σαφές ότι ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατατέθηκε και ότι το ζήτημα είναι η στάση που θα κρατήσει η ΚΠΡ.

Ο Γάλλος ίσως και την Δευτέρα, θα έχει ραντεβού με την διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου και αν η ΚΠΡ του ζητήσει να φέρει πρόταση αγοράς από άλλη ομάδα, τότε ο Παναθηναϊκός… παύει να ασχολείται. Αντίθετα, εάν η ΚΠΡ δεχθεί να δώσει τον παίκτη ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει ο Σισέ στους ανθρώπους των «πρασίνων», το «διαζύγιο» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι θέμα χρόνου και ο ίδιος έχει αναλάβει προσωπικά να βρει τη… χρυσή τομή με την ΚΠΡ. Εάν ισχύσει το σενάριο του δανεισμού, η μεγάλη άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μπορεί να γίνει ακόμα και στα μέσα της εβδομάδας!

Μάλιστα, ο Σισέ μετέφερε στον Αλαφούζο την αισιοδοξία του για θετική έκβαση και ζήτησε λίγη ακόμη υπομονή, αφού στη χειρότερη περίπτωση, ακόμα δηλαδή και εάν η ΚΠΕ δεν τον αφήσει ελεύθερο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα καλύψει το υπόλοιπο συμβόλαιό του έως το τέλος της σεζόν, και έπειτα θα τον παραχωρήσει μόνιμα.

Από την ΠΑΕ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για «οριστικό ντιλ». Όσο για την υπόθεση της Μπεσίκτας, πρέπει να σημειωθεί ότι αφενός για την ώρα δεν έχει φτάσει πρόταση στην ΚΠΡ, ενώ ο Σισέ ακόμα και αν του δοθούν τα χρήματα που γράφονται (4 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια) δεν… τρελαίνεται να παίξει στην Τουρκία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου