ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλα και στον τελευταίο αγώνα ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ  

κύπελλα-και-στον-τελευταίο-αγώνα-ο-ιπ-ο-492993

Στον τελευταίο διασυλλογικό αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης, οι αθλητές του Βολιώτικου ομίλου εδραίωσαν τη θέση του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ ως δεύτερου πολυνίκους ομίλου στη Βόρεια Ελλάδα στην Υπερπήδηση Εμποδίων, μαζεύοντας κύπελλα και υψηλές βαθμολογίες.

Η ομάδα που αντιπροσώπευσε τον όμιλο στον αγώνα αυτόν ήταν η εξής:

Η Δ. Αναστασιάδου με τον ίππο Mary, που βραβεύτηκε για την άπταιστη διαδρομή στην κατηγορία 0.80μ της Κυριακής.

Ο Στ. Ανετόπουλος με τον ίππο Happy Day, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 0.90-1μ της Κυριακής και την τέταρτη θέση στην κατηγορία 1μ του Σαββάτου.

Ο Οδ. Βασάλος με τον ίππο Marine, που τελείωσε δυο άπταιστες διαδρομές στις κατηγορίες 0.80μ των δυο ημερών.

Ο Ηλ. Κίσσας με τον ίππο Rebellis, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 1μ του Σαββάτου.

Η Α. Μάτσου με τον ίππο Etna, που έκανε δύο άπταιστες διαδρομές στην κατηγορία 0.80μ των δυο ημερών και έλαβε την 4η θέση στη κατηγορία 0.90-1μ της Κυριακής.

Η Δ. Νάνου με τον ίππο Dutch, που εκτέλεσε μια άπταιστη διαδρομή στην κατηγορία 0.80μ του Σαββάτου.

Η Α. Τσούνη, που κατέλαβε το κύπελλο και την πρωτιά στη κατηγορία 0.90-1μ της Κυριακής και την πέμπτη θέση στη κατηγορία 1μ του Σαββάτου.

Και τέλος η Αναΐς Χένρι, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες 1.10μ και 1.05μ το Σάββατο και την Κυριακή. Επιπλέον η συγκεκριμένη αμαζόνα σημείωσε προσωπικό ρεκόρ στη συνολική κατάταξη των βαθμολογιών για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν και αναδείχθηκε πρώτη πολυνίκης σε τρεις κατηγορίες, καταφέρνοντας έτσι αυτό το ανεπανάληπτο χατ-τρικ για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται: «Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και στα άλογά τους, επιτυχημένα δίδυμα που κουράστηκαν και πιέστηκαν στην προσπάθειά τους να συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες της σεζόν, οι οποίοι λόγω κορονοϊού διεξήχθησαν μαζεμένοι μέσα σε ένα και μόνο δίμηνο.

Ομως οι επιτυχίες τους αντάμειψαν και έκαναν υπερήφανους πρώτα τους ίδιους τους ιππείς και τις αμαζόνες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. καθώς και την προπονήτρια και το ΔΣ του ομίλου, που είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτήν την ομάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου