ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή με μετάλλια από το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ζίου ζίτσου

επιστροφή-με-μετάλλια-από-το-1ο-πανελλή-490953

Στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα έγχρωμων και μαύρων ζωνών συμμετείχαν οι σχολές 360ο από Βόλο και Λάρισα, αφήνοντας για ακόμη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού κατέκτησαν 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα. Ετσι, απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως το ζίου ζίτσου στη Θεσσαλία με πρωτοστάτη τις σχολές 360ο αναπτύσσεται και καθιερώνεται.

Οι αθλητές των σχολών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις με 100% επιτυχία, καθώς ανέβηκαν όλοι τους στο βάθρο των νικητών. Αν και στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν με σωρεία συμμετοχών σε πάρα πολλές διοργανώσεις , οι σχολές 360ο έδωσαν και πάλι το «παρών» και με καλή προετοιμασία των αθλητών απέδειξαν για πολλοστή φορά πως η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Γιοβάνη Συμεών αποδίδει συνεχώς καρπούς.

Οι διακρίσεις των αθλητών:

FIGHTING SYSTEM

Χάλκινο μετάλλιο: Βασάλος Οδυσσέας

NE WAZA

Χρυσό μετάλλιο: Κονταράτος Αθανάσιος και Ευαγγελινού Ελπίδα – Ευρύκλεια

Ασημένιο: Ευαγγελινού Κωνσταντίνα

Χάλκινο: Κίτσιου Μαργαρίτα, Βασάλος Οδυσσέας

Οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων με κοινό δελτίο Τύπου συγχαίρουν τον προπονητή των σχολών 360ο και τους αθλητές για τις διακρίσεις τους, αλλά και για το αγωνιστικό και αθλητικό ήθος που επέδειξαν εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου