ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-490786

100.000.000 για τον Γουέιν Ρούνεϊ

Το ασύλληπτο ποσό των 100.000.000 λιρών είναι έτοιμη να δώσει η Σίτι στην Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο της!

Οι άνθρωποι της Σίτι είναι έτοιμοι για να «βάψουν» μπλε τον Ρούνεϊ όπως χαρακτηριστικά χτυπάνε ως τίτλο στα σημερινά τους οπισθόφυλλα τα ταμπλόιντ στο Νησί. Οπως αναφέρει η «Daily Mirror» η διοίκηση των "μπλε" έχει σκοπό να καταθέσει πρόταση 100 εκ. λιρών (περίπου 115 εκ. ευρώ) στη συμπολίτισσα της για τον 25χρονο στράικερ.

Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή θα είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 250.000 λίρες κάθε εβδομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια!

Δηλαδή 13.000.000 λίρες το χρόνο που μετά το τέλος της 4ετιας θα τον έχουν κάνει πιο πλούσιο για περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον παραδέχθηκε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλει να αποχωρήσει από την Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά ξεκαθάρισε πως: «Δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας. Προσπαθώ να τον πείσω να ανανεώσει». Όλως τυχαίως ο Άγγλος επιθετικός δεν θα ενισχύσει την ομάδα του κόντρα στην Μπούρσασπορ σήμερα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επιβαρύνθηκε ο τραυματισμός του στον αστράγαλο…
 
 
 
 
 
Αρκετό γέλιο βγάζουν οι τελευταίες αντιδράσεις των φιλάθλων της Λάρισας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Μετά την ανακοίνωση – απαγόρευση που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια, πραγματικά πολλά ήταν τα μηνύματα που λάβαμε στο διαδίκτυο από Λαρισαίους φίλους μας, είτε συνάδελφους είτε απλά φιλάθλους της ΑΕΛ. Αρκετά ήταν και αυτά που γράφηκαν στα διάφορα blog.
 
 
«Γιατί να μην πλησιάσουμε τον Βόλο»; ήταν η μια ερώτηση… «Εμείς μπορεί να θέλουμε να έρθουμε για καφέ, δεν μπορούμε»; ήταν μια δεύτερη… «Πώς μπορεί ο Μπέος να βάζει σύνορα και απαγορευτικό; Τον αφήνετε να σας κάνει ό,τι θέλει»; Η τελευταία ανήκει σε φίλο δημοσιογράφο.
Για κοιτάξτε που ξαφνικά οι Λαρισαίοι θυμήθηκαν ότι υπάρχει κι ο Βόλος. Εκεί που προσπαθούσαν να μας πουν ότι μας αγνοούσαν και ότι δεν τους αρέσει η πόλη μας, τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν την ημέρα του αγώνα να έρθουν για καφέ στην παραλία. Το καλοκαίρι, όταν ρωτούσες κάποιον «γείτονα» αν ερχόταν για να κάνει την βουτιά του στις παραλίες της Μαγνησίας, σού απαντούσε με στυλ: Αφού εμείς έχουμε τις παραλίες της Λάρισας(!). Εχουμε τον Αγιόκαμπο και την Βελίκα, που είναι από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα. Τι να έρθουμε να κάνουμε στο Βόλο»;
Ξαφνικά λοιπόν για ένα Σάββατο οι γείτονες θεωρούν ότι ο Αχιλλέας Μπέος τους στερεί το δικαίωμα να γευτούν τις ομορφιές της πόλης μας και να πιουν τον καφέ τους στη Μαγνησία. Και όπου βρουν την ευκαιρία, γράφουν για τη μεγάλη στέρηση που τους προκαλεί το γεγονός να μην βρεθούν για ένα Σάββατο στον Βόλο, ενώ θεωρούν ότι φοβήθηκε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ να τους παραχωρήσει χώρο στο γήπεδο.
Κατά τη γνώμη μας καλά έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση. Δεν χρειάζεται κανείς Λαρισαίος να πλησιάσει το Πανθεσσαλικό ή ακόμα και να βρίσκεται στο Βόλο το Σάββατο, παρά μόνο για περίπτωση ανάγκης. Ακόμα και δουλειές να έχουν κανονίσει κάποιοι καλύτερα να τις αναβάλλουν για άλλη μέρα. Δεν χρειάζεται να πυροδοτηθεί το κλίμα. Πρέπει να αποφευχθεί κάθε επεισόδιο, καθώς το ντέρμπι μεταξύ αυτών των δυο ομάδων και η κόντρα που υπάρχει δεν χωρά αμφιβολία ότι παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν παραχωρήθηκαν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθουν εκδρομή στην πόλη μας. Δηλαδή θα αποφασίσουν να πιουν καφέ στην παραλία και όχι να παρακολουθήσουν το ματς της αγαπημένης τους ομάδας από την τηλεόραση;
Υπομονή, παιδιά! Μια μέρα είναι θα περάσει. Μετά το ματς του Σαββάτου ελάτε να χαρείτε τις ομορφιές της πόλης μας, που μέχρι χθες στα λόγια αγνοούσατε επιδεικτικά, ενώ στην πράξη όλος ο δρόμος που οδηγεί προς Αγριά και Πήλιο κάθε Κυριακή το καλοκαίρι ήταν γεμάτος από αυτοκίνητα με λαρισαϊκές πινακίδες…
 
 
 
 
 
 
Μικρότερη του αναμενομένου
Μπορεί στη Νέα Σμύρνη, στην Τούμπα αλλά και στο Καραϊσκάκη οι φίλοι του Ολυμπιακού να έδωσαν δυναμικό παρών, αλλά κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη και στο Περιστέρι όπου παρά τα 500 εισιτήρια που έλαβε η ΠΑΕ στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100-150 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων. Το Σάββατο βέβαια οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τη δυναμική τους και το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου.
Ζ.Ε.Ι.
 
Κέρασμα
Αρκετά μπουκαλάκια με νερό αλλά και φραπέδες έφυγαν από την μεριά των οργανωμένων φίλων του Ατρόμητου προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά ευτυχώς κανένα δεν τραυμάτισε κάποιον ποδοσφαιριστή στο Περιστέρι. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν πτοήθηκαν, έφυγαν όχι μόνο με το θετικό αποτέλεσμα, αλλά έχοντας κερδίσει ξανά τις εντυπώσεις και πλέον το μόνο που υπάρχει στο μυαλό τους είναι το ντέρμπι με την Λάρισα.

Ζ.Ε.Ι

 
Το στοίχημα
Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζουν το ντέρμπι με την Λάρισα, όχι μόνο ως ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, αλλά και ως «στοίχημα». Το στοίχημα είναι αν θα καταφέρει ο κόσμος να εξαντλήσει τα εισιτήρια και να γεμίσει σχεδόν το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από προχθές το απόγευμα και οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση.
Αγ. Θαν.
 
«Πωλείται»
Δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει συμφωνία της Νίκης Βόλου για την έκταση του ΟΣΕ όσο κι αν οι φήμες μιλούν για κάτι τέτοιο. Ο ΟΣΕ πουλάει την έκταση που υπάρχει δίπλα από το Παντελής Μαγουλάς και δεν την ενοικιάζει. Αυτή είναι η πάγια θέση του εδώ και χρόνια και η υψηλή αντικειμενική αξία του ακινήτου, εμπόδισε πριν λίγα χρόνια την αγορά του ακόμα και από το Δήμο.
Αγ. Θαν.
 
Τα «χάλασε» ο καιρός
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν να μπει ο εργολάβος που έστειλε ο Δήμος της Νέας Ιωνίας για να κάνει εργασίες στα αποδυτήρια της Νίκης, αλλά λόγω της βροχής δεν κατέστη δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο. Τις επόμενες ημέρες, καιρού επιτρέποντος, θα ξεκινήσουν να γίνονται και αυτές οι εργασίες.
Αγ. Θαν.
 
Ακόμα και στην κερκίδα
Οι υποψήφιοι των εκλογών κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν ψήφους. Ετσι στο τοπικό ντέρμπι στο Βάκης Παρασκευόπουλος, κοπέλα μοίραζε διαφημιστικά συγκεκριμένου υποψηφίου. Οταν όμως ξεκίνησε το ματς και οι φίλαθλοι ήθελαν να δουν το παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι δεν άκουσε και λίγα από την κερκίδα, αφού έμπαινε μπροστά στους φιλάθλους και τους εμπόδιζε να παρακολουθήσουν το ματς…
Αγ. Θαν.
 
Το δυσκολότερο
Το δυσκολότερο πρωτάθλημα αποδεικνύεται τελικά πως είναι το περιφερειακό και αυτό επειδή μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες της Μαγνησίας Πύρασος και Ρήγας έχουν προχωρήσει στην αντικατάσταση των προπονητών που ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν. Την αρχή έκανε η ομάδα της Νέας Αγχιάλου με τη λύση της συνεργασίας με τον Λάκη Μπακάλη και τη συνέχεια έδωσε ο Ρήγας με τον Γιώργο Καραμίχαλο. Ας ελπίσουμε να είναι και οι τελευταίοι…
Ζ.Ε.Ι.
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας
Ποιος προπονητής βολιώτικης ομάδας πέρασε το μεσημέρι από κεντρικό τσιπουράδικο και χαιρέτησε κάποιον, φωνάζοντάς τον «Λοσάντα»;
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου