ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσπαθούν, αλλά δεν σκοράρουν

προσπαθούν-αλλά-δεν-σκοράρουν-486231

Πρόβλημα δυστοκίας αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου και αυτό είναι κάτι που απασχολεί έντονα τους κυανόλευκους, οι οποίοι στην τελευταία τους αγωνιστική γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Εορδαϊκού αγωνιζόμενοι στην Πτολεμαΐδα.

Πλέον για την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσουν στο Παντελής Μαγουλάς τον Μακεδονικό, θέλοντας όσο τίποτα άλλο τους τρεις βαθμούς. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί η λύση στο σκοράρισμα, κάτι που μέχρι σήμερα φαντάζει γόρδιος δεσμός.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι σήμερα σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι έχουν πετύχει μόλις πέντε τέρματα, που αντιστοιχεί σε κάτι περισσότερο από μισό τέρμα σε κάθε παιχνίδι.

Το πρόβλημα πάντως δεν οφείλεται στο ότι η ομάδα δεν προσπαθεί μιας και δημιουργούνται αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι για τους κυανόλευκους αλλά αυτές περνάνε τελικά ανεκμετάλλευτες.

Η Νίκη Βόλου καταλαμβάνει την 8η θέση πλέον στην βαθμολογία, υποχωρώντας αρκετές θέσεις μετά την ήττα στην Πτολεμαΐδα, όπου οι παίκτες του Αρμάντο Μαρέντζι προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ και να διατηρήσουν στη συνέχεια το προβάδισμα.

Οι λύσεις αναζητούνται και πέρα του Βακουφτσή επιλέχθηκε και ο Μαλδονάδο στο να βοηθήσει την ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει με τη σειρά του στο επιθετικό κομμάτι.

Μέχρι σήμερα αυτό που δεν λείπει από την ομάδα είναι το πάθος και όρεξη μέσα στο παιχνίδι αλλά το πρόβλημα στην επίθεση μοιάζει μέχρι στιγμής να μην έχει λύση.

Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα με την ομάδα να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την ερχόμενη αγωνιστική. Από την πλευρά του ο Αρμάντο Μαρέντζι θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Αγγελο Διγκόζη, με τον πολύπειρο μέσο και αρχηγό της ομάδας να επιστρέφει μετά από απουσία μιας αγωνιστικής μιας και ήταν τιμωρημένος. Μέχρι όμως να έρθει η στιγμή της επόμενης αγωνιστικής η Νίκη ψάχνει τον τρόπο ή ακόμη και τους τρόπους προκειμένου να βρεθούν τα στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι των κυανόλευκων. Στις χθεσινές διπλές προπονήσεις ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βλάχος και Γραμματικόπουλος λόγω τραυματισμού και ίωσης αντίστοιχα. Από ίωση ταλαιπωρείται και ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος πάντως αναμένεται στο Βόλο ίσως και σήμερα προκειμένου να έχει σειρά επαφών αρχικά με τον τεχνικό Αρμάντο Μαρέντζι και στη συνέχεια με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Φιλικό με Βέροια

Λόγω της αγωνιστικής αδράνειας του σαββατοκύριακου οι κυανόλευκοι έχουν προγραμματισμένο φιλικό αύριο με την ομάδα της Βέροιας. Ο Αρμάντο Μαρέντζι θα έχει την δυνατότητα να δει και να τσεκάρει παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και έτσι θα μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για τους παίκτες που μέχρι σήμερα βρίσκονταν σε πάγκο ή εξέδρα.

Σήμερα οι εκλογές των Blue Angels

Στην εκλογή νέου πενταμελούς συμβουλίου αναμένεται να προβούν σήμερα οι Blue Angels αναφέροντας στην ανακοίνωσή τους: «Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συνδέσμου, σε γενική συνέλευση για την εκλογή νέου πενταμελούς συμβουλίου και συζήτηση των θεμάτων του συνδέσμου, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη».

Συνεδρίαση της Football League και Football League 2

Την ερχόμενη Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14.00 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι: 1.– Χορηγικά θέματα, 2.- Τηλεοπτικά, 3.- Διάφορα θέματα.

Τα εισιτήρια του Ερασιτέχνη

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) όπως και από τα μέλη του Δ.Σ., από το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Ματζανά (Ελ. Βενιζέλου με Δημοκρατίας), το Blue Club «Π. Ντοκούζης» (Μαιάνδρου 14) και τους Blue Angels (Αναπαύσεως 24). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του συλλόγου να ενισχύσουν με την αγορά καρτών διαρκείας την φετινή προσπάθεια για αγωνιστική άνοδο σε όλα τα τμήματά της.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου