ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αλλαγές κόντρα σε Πανσερραϊκό

με-αλλαγές-κόντρα-σε-πανσερραϊκό-483655

Με αλλαγές που είναι αναγκαστικές στην 11άδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό τη Δευτέρα, αφού θα λείψει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Σενεγαλέζος Σανκαρέ, με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη να έχει συνταγή επιτυχίας… από το κύπελλο…

Έτσι κατά πάσα πιθανότητα με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» στις Σέρρες, αφού Γάλλος Χαβιέ Τομάς θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάπα Σανκαρέ και θα είναι παρτενέρ του Ντολεζάι, που ούτως η άλλως στα τελευταία ματς έχει μονιμοποιηθεί στα μετόπισθεν της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα το συγκεκριμένο δίδυμο δεν έχει παίξει μαζί, αλλά εκτιμάται πως το κενό του Σενεγαλέζου δεν θα φανεί, αφού στο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» οι δυο τους είχαν άριστη συνεργασία.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Δευτέρα στις Σέρρες θα απουσιάσει και Λεωνίδας Καμπάνταης που έχει μπει σε καραντίνα, με όλους πάντως να εύχονται μνα μην υπάρχει κάτι ανησυχητικό με τον Ηλία Σολάκη που χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση και η ομάδα ξέμεινε από επιθετικούς…

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας στις Σέρρες πιθανόν να υπάρξει και αλλαγή και το 4-4-2 του περασμένου Σαββάτου μετατραπεί σε 4-1-4-1, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Φρανζιπάνε, αν και χθες φάνηκε να μην έχει πρόβλημα.

Ο Πανσερραϊκός

Στον Πανσερραϊκο το μυαλό όλων βρίσκεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κανονικά συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση του Πανσερραϊκού ο Λεοζίνιο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τάντιτς και Παπάζογλου. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς περιμένει να δει και την εξέλιξη με τον Παπάζογλου, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Σε συνδυασμό με την τιμωρία του Πάμπλο Άμο δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, επισημαίνει τη σοβαρότητα του παιχνιδιού.

«Αν δεν θέλετε να πάει χαμένος ο κόπος μας και η νίκη στην Τρίπολη, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας.

Το ίδιο επισημαίνει και ο πρόεδρος, Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος σε ομιλία προς τους παίκτες προέτρεψε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, διατηρώντας την ίδια διάθεση.

Κοντά στη μαθητιώσα νεολαία βρέθηκε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, καθώς ο α΄ αντιπρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, ο εκπρόσωπος του δήμου Σερρών στο διοικητικό συμβούλιο, Γιώργος Γούνας, και οι ποδοσφαιριστές Παπάζογλου και Τάντιτς βρέθηκαν δίπλα στους μαθητές και μοίρασαν 400 εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών.

Η αντιπροσωπεία της σερραϊκής ΠΑΕ επισκέφτηκε το Πειραματικό δημοτικό σχολείο, το 2ο γυμνάσιο Σερρών, το 1ο γυμνάσιο Σερρών, το 20ο δημοτικό σχολείο και το Αριστοτέλειο Γυμνάσιο – Λύκειο Σερρών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους έγιναν ομιλίες για την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

 

Αλλα 1.000

Αλλα 1.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό Βολου, ενώ με 2 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Σανκαρέ και με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για μία αγωνιστική επιβλήθηκε στον Γιώργο Παράσχο για παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε την 7η αγωνιστική, όταν δηλαδή βρισκόταν στον πάγκο της Ξάνθης.(Καλείται όμως τώρα να εκτίσει την ποινή αυτή ως προπονητής του Πανιωνίου, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ.)

Από εκεί και πέρα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής: – ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, πρόστιμο 1.000 ευρώ – ΠΑΕ Ηρακλής, γιατί «…μετά την αποχώρηση των φιλάθλων της εγκαλουμένης από τη θύρα Δ βρέθηκαν και καταμετρήθηκαν απ΄ τους υπευθύνους ασφαλείας των δύο ομάδων ογδόντα (80) σπασμένα καθίσματα», πρόστιμο 1.000 ευρώ – ΠΑΕ Καβάλα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, πρόστιμο 1.000 ευρώ – ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, πρόστιμο 2.500 ευρώ – ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, πρόστιμο 1.000 ευρώ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα, πρόστιμο 6.000 ευρώ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, πρόστιμο 7.500 ευρώ. – Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Ατρόμητος και ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-Δ. Μποροβήλος αναβλήθηκε.

Ποινολόγιο

Οι ποδοσφαιριστές που λόγω καρτών δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα είναι: ΑΕΚ: Κλαούντιο Νταντόμο ΛΑΡΙΣΑ: Νίκος Νταμπίζας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παπά Σανκαρέ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πάμπλο Αμο Ακόμη, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επίσης συμπλήρωσαν το όριο καρτών, κατά δήλωση των ομάδων τους θα εκτίσουν την ποινή τους ως εξής: ΑΡΗΣ: Μεχντί Ναφτί τη 13η αγωνιστική με Αστέρα Τρίπολης ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μανώλης Ρουμπάκης την 13η αγωνιστική με Ηρακλή ΚΑΒΑΛΑ: Τζαμάλ Αμπντούν την 13η αγωνιστική με Ολυμπιακό ΞΑΝΘΗ: Σπύρος Βάλλας την 12η αγωνιστική με Αστέρα Τρίπολης ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Θανάσης Παντελιάδης την 13η αγωνιστική με Παναθηναϊκό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου