ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασαν το τεστ «ρεζέρβες» και Σαϊντί

πέρασαν-το-τεστ-ρεζέρβες-και-σαϊντί-481534

Πετυχημένο για τις «ρεζέρβες» αλλά πολύ περισσότερο για τον Σαμ Σαϊντί ήταν το φιλικό χθεσινό τεστ της Νίκης Βόλου στο Διμήνι απέναντι στην Αθλητική Ενωση. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 1-3 της γηπεδούχου ομάδος, με τον Αρμάντο Μαρέντζι να τσεκάρει τον Λιβεριανό με κοινοτικό διαβατήριο επιθετικό, που δοκιμάζεται εδώ και μια εβδομάδα περίπου στη Νέα Ιωνία και να δίνει παράλληλα χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Κροάτης τεχνικός χρησιμοποίησε 16 ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση και την ετοιμότητά τους. Οσον αφορά στον Σαμ Σαϊντί, έδειξε για ακόμη μια φορά καλά στοιχεία. Ο έγχρωμος σέντερ φορ στις προπονήσεις άφησε θετικά δείγματα γραφής και στο χθεσινό φιλικό απλά επιβεβαίωσε τους ανθρώπους της Νίκης για τα προσόντα του. Εδειξε ότι διαθέτει ταχύτητα, καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, είχε μια κλασική ευκαιρία στο ενεργητικό του και συμμετοχή στα δυο από τα τρία γκολ της κυανόλευκης ομάδας.

Στο 50’ ο Σαϊντί έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Μαλντονάδο. Αυτός σούταρε για να αποκρούσει ο Τζέκας, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 0-1. Επίσης στο 74’ συνδυάστηκε ωραία με το νεαρό Ζάγκα και ο τελευταίος πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας της Νέας Ιωνίας. Είχαν προηγηθεί η ισοφάριση από τον Πολυχρόνη Χαριτίδη που με μακρινό σουτ νίκησε τον Μπαϊμάκη στο 57’ και το γκολ του Παπαϊωάννου στο 69’ που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και σκόραρε.

Η Νίκη είχε να παρουσιάσει επίσης ένα πλασέ του Σαϊντί στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης μόλις άουτ, στο 14’ σουτ του Σωτρίνη απέκρουσε ο Τζέκας, στο 19’ ο Μασίας σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σουτ του Βλαχοκυριάκου απέκρουσε ο Τζέκας στο 22’ και στο 45’ κεφαλιά του Μασίας πέρασε άουτ.

Ο Σαϊντί λοιπόν ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής με επιτυχία στα τεστ της τεχνικής ηγεσίας και αναμένεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησή του τις επόμενες ημέρες. Ο Στράτος Γιδόπουλος θα μιλήσει με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και θα τον έχει στα υπόψιν του για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Εν τω μεταξύ τις τελευταίες ημέρες έχει διαρρεύσει ότι εξετάζεται και η περίπτωση ενός Αυστριακού σέντερ φορ που ίσως έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες στη Νέα Ιωνία για να δοκιμαστεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΙΜΗΝΙ: Τζέκας, Καρανικολάου, Γεωργούλας, Γιαννακόπουλος, Πολυβρόχος, Πολ. Χαριτίδης, Παν. Χαριτίδης, Καραπλιάγκος, Μπουραζάς, Ντουκόλης, Μπράμπας

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Σαρδελάς, Μπουρίτας, Κυπτίου, Κότσκα, Βενιέρης, Διάκος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τάσσος (46’ Μπαϊμάκης), Φλάμος, Τσικνίδης, Σωτρίνης, Χρυσοχοϊδης (46’ Δραγάτης), Κουτσογιάννης (46’ Αργύρης), Βλαχοκυριάκος, Μασίας (67’ Ζάγκας), Μυριώτης, Σαϊντί, Μαλντονάδο (67’ Παπαϊωάννου).

Προπόνηση για τους βασικούς

Οι βασικοί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και δεν πήραν μέρος στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι. Εκτός του Παπαδήμα που θα δοκιμάσει να μπει από αύριο σε φουλ ρυθμούς, οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για την έξοδο στην Ναύπακτο. Από αυτό το παιχνίδι πάντως θα απουσιάζει σίγουρα ο τιμωρημένος Σαμαράς.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν ότι χρειάζονται τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι στην Ναύπακτο, ώστε να συνεχίσουν με νίκες και να μπορούν να αισιοδοξούν για ένα σερί που θα τους φέρει στην κορυφή της Football League 2.

Εκδρομή των οργανωμένων

Δεν αναμένεται οι φίλαθλοι της Νίκης να την αφήσουν μόνη της στη Ναύπακτο. Οι οργανωμένοι του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης ανακοίνωσαν χθες ότι θα πραγματοποιήσουν εκδρομή για την αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. «Mετά τις δυνατές συγκινήσεις που ζήσαμε το Σάββατο στην «κλούβα»,

επόμενος σταθμός στο ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδας προς το όνειρο είναι η Ναύπακτος. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα αδέρφια να ακολουθήσουν την εκδρομή που διοργανώνει ο σύνδεσμός μας, δηλώνοντας το ταχύτερο συμμετοχή στα γραφεία μας Μαιάνδρου 14 (στο Παντελής Μαγουλάς) έως το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής. Δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ. Μόνο Νίκη. Πάντα, παντού».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου