ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχος η επιστροφή στις νίκες

στόχος-η-επιστροφή-στις-νίκες-479961

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής δίνεται σήμερα στις 3 μ.μ. με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής. Από την μία ο Ρήγας Φεραίος θα φιλοξενήσει στο Βελεστίνο την Λαμία, ενώ στο Λιανοκλάδι θα φιλοξενηθεί ο Πύρασος.
 
Για διπλό στο Λιανοκλάδι
Στο Λιανοκλάδι ώστε να αντιμετωπίσει τον Αγρότη θα βρεθεί σήμερα ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, ο οποίος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα παρουσιαστεί με νέο τεχνικό στον πάγκο του τον Λευτέρη Καλογήρου. Μέσα από φιλικά παιχνίδια αλλά και δυνατές προπονήσεις οι μπλε ξεπέρασαν το αγωνιστικό κενό, επικρατώντας παράλληλα της Αγίας Παρασκευής για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Με την πρόκριση στις καλύτερες τέσσερις ομάδες και την ψυχολογία σε ανεβασμένα επίπεδα οι Αγχιαλίτες θα παλέψουν σήμερα προκειμένου να φύγουν νικητές από την έδρα του Αγρότη. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα βρίσκονται στη σημερινή προσπάθεια οι τραυματίες Αρσένος, Γκάγκας και Κωνσταντάκος όπως και οι τιμωρημένοι Πετρίδης και Μπασδάνης. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγκος, Αναστασίου, Αποστολίδης, Κόκκας, Σπύρου, Στεφανής, Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Τανάγιας, Δανόπουλος, Ζάριφης, Κοντοβάς, Μπούτλας, Φασουράκης, Κίτσος, Μπλότσικας, Γκιγκιλασβίλι, Νούσιας, και Ταφίλης. Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει η κα. Μπουμπούρη, έχοντας για βοηθούς τους κ.κ. Κολοκώτσιο και Γαλάνη του συνδέσμου Ευρυτανίας.
 
Ο Ρήγας Φεραίος
Την ομάδα της Λαμίας θα φιλοξενήσει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος, με τους Βελεστινιώτες να έχουν ανάγκη την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών. Ο τεχνικός Νίκος Χατζηκυριακίδης έχει εστιάσει την προσοχή του στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του προκειμένου να σταθεί ακόμη πιο δυνατή στην δύσκολη συνέχεια. Οι κυανόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν σήμερα προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η προετοιμασία στη διακοπή του πρωταθλήματος είχε εστιαστεί άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση, στο πώς θα μπορέσει η ομάδα να αποδώσει καλύτερα και να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Κουντούρης, με τον έμπειρο μέσο να είναι τραυματίας, ενώ θα απουσιάσουν επίσης οι Σπαθής και Μιχολίτσης, με τον πρώτο να είναι στρατευμένος και τον δεύτερο τιμωρημένο με τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Σφυρής, Αλεξίου, Γρούνας, Σπαθής, Γούτσιος, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπακάλης, Μαυρίδης, Χατζής, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος, Τριχόπουλος, Μπάτης, Δανιλόπουλος, Λαμπρογεώργος και Ντόντος. Διαιτητής θα είναι σήμερα ο κ. Μουχλιανίτης από την Θεσσαλονίκη, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Δερμετζόγλου και Νατσιόπουλο.
             
Η σημερινή αγωνιστική
Μετέωρα – Καρδίτσα
Αγρότης Λιανοκλαδίου – Πύρασος
Μακρακώμη – Απόλλων Λάρισας   
Ελασσόνα – Οικονόμος        
Μουζάκι – Απεραντιακός    
Ρήγας Φεραίος – Λαμία       
Πυργετός – Θύελλα Πετρωτού       
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου