ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκόκο έως το 2013 στην ΑΕΚ!

σκόκο-έως-το-2013-στην-αεκ-478389

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2013 θα είναι ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, δίνοντας τέλος στο πολύκροτο σίριαλ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013», αναφέρει η χαρακτηριστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά και την τηλεφωνική επαφή που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Παύλο Διανή και οι τελευταίοι ενδοιασμοί από πλευράς Αργεντινού καταρρίφθηκαν, κάτι που επιβεβαιώθηκε χθες από το γεγονός ότι ο "υδραυλικός" έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Οι κιτρινόμαυροι έκαναν αποδεκτό το αίτημα του παίκτη να ισχύσει το νέο του συμβόλαιο από την τρέχουσα περίοδο και όχι από το καλοκαίρι, με τον υδραυλικό να λαμβάνει περίπου 900.000 ευρώ ως πάγιες αποδοχές που μπορούν να αγγίξουν το 1εκ. με την επίτευξη προσωπικών στόχων.

Έτσι με την επικύρωση της συμφωνίας ο Σκόκο επιβεβαίωσε και τη διοίκηση της ΑΕΚ που τόσο καιρό δεν έκρυβε την αισιοδοξία της για θετική κατάληξη της υπόθεσης, «φτιάχνοντας» με τον καλύτερο τρόπο τους οπαδούς της ομάδας εν όψει του Σαββατιάκου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου