ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ε«χ»ασε την ευκαιρία!

εχασε-την-ευκαιρία-477257

Την καλύτερη ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά έχασε προχθές ο Ολυμπιακός, που σε ένα ματς με χιτσκοκικό φινάλε παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός είχε τη νίκη στα… πόδια του, αλλά μια αδράνεια στις καθυστερήσεις θύμισε σε όλους πως ένα παιχνίδι τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή…

Όσο για τον διαιτητή Λαμπρόπουλο, κατάφερε κι αυτός να μπει στη λίστα των κακών διαιτητών για το Βόλο, παρά το γεγονός ότι η βολιώτικη ΠΑΕ έχει την τακτική προς το παρόν να μην διαμαρτύρεται…

Το ματς τα είχε όλα εκτός από νικητή και το κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα πολλά νεύρα, με αποκορύφωμα τον… αργεντίνικο τσαμπουκά ανάμεσα στον Μόνχε και τον Καρντόσο.

Το σκληρό μαρκάρισμα του Καρντόσο στον Μόνχε προκάλεσε την αντίδραση του “Πέπε”, που δεν χτύπησε όμως τον παίκτη της Καβάλας, αλλά είδε την κόκκινη από τον διαιτητή.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν χωρίς γκολ, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Σανκαρέ βρέθηκε να απειλεί την Καβάλα, σε μια φάση διαρκείας, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Ντικρόκ να πιάσει το σουτ και να στείλει την μπάλα άουτ.

Όλα άλλαξαν στο 66’, όταν ο Κώστας Καπετάνος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την εκπληκτική σέντρα του Ούμπιντες, έπιασε το δυνατό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς, κάνοντας το 1-0 για τη βολιώτικη ομάδα.

Οι πανηγυρισμοί στην κερκίδα ήρθαν ως φυσικό αποτέλεσμα, την ώρα που οι σκληρές μάχες συνεχίστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, με τα νεύρα των ποδοσφαιριστών να είναι τεντωμένα. Το κλίμα μεταφέρθηκε και στους πάγκους, με τον 4ο διαιτητή Κύρκο να αποβάλλει τον Σταύρο Ψωμιάδη από τον πάγκο της Καβάλας, λόγω συνεχόμενων διαμαρτυριών.

Δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, στο 90+2, ο Μπρέσκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας κι εκεί που όλοι έβλεπαν… τέλος έστω με 1-0 …, ήρθε αρχικά το σουτ του Ντικρόκ να βρει την πλάτη του Σανκαρέ και μετά το δοκάρι κι έπειτα ο Ονουάτσι να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του… εμβρόντητου Ρόκα. Το «Χ» ήταν πλέον γεγονός, ενώ ο σκόρερ της Καβάλας τιμωρήθηκε με αποβολή «για άσεμνη χειρονομία».

Έτσι ο Ολυμπιακός έχασε την καλύτερη των ευκαιριών να βρεθεί ψηλότερα στη βαθμολογία…

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου