ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-473783

Δεν αλλάζει άποψη

Εμμένει στην απόφασή του για αποχώρηση από την Εθνική Ελλάδος ο Φάνης Γκέκας.

Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τόνισε πως μόνο αν αλλάξουν ορισμένα πράγματα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα σκεφτεί το ενδεχόμενο επιστροφής του.
 
Για την Εθνική ομάδα ειπε : «Δεν με έχει πληγώσει καθόλου. Στενοχωρήθηκα που έφυγα από την Εθνική, αλλά δεν με πλήγωσε. Αν πληγώθηκαν κάποιοι άλλοι, δεν το ξέρω. Ήταν μια πολύ μεγάλη απόφαση να φύγω από την Εθνική, δεν το σκέφτηκα μέσα σε μία ημέρα. Την απόφασή μου την είχα πάρει πολύ καιρό τώρα. Πλέον το έχω συνειδητοποιήσει. Και δεν αλλάζει κάτι. Η απόφαση είχε παρθεί».
Για το ενδεχόμενο αναθεώρησης της απόφασης: «Αν αναθεωρήσω την απόφασή μου πάει να πει ότι έκανα μαλακία εγώ και ζητώ συγνώμη για την έκφραση. Αν αναθεωρήσω πάει να πει επίσης ότι είμαι βλάκας εγώ. Θα είναι σαν να αναιρώ τον εαυτό μου, να πάω δηλαδή και να πω ‘ζητώ συγνώμη και γυρίζω’. Γιατί να το κάνω αυτό;».
Σχετικά με την περίπτωση να αλλάξουν οι συνθήκες στην Εθνική ομάδα κι αν τότε υπάρξει ενδεχόμενο αναθεώρησης. «Αυτό είναι άλλο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Έχω πάρει την απόφασή μου: Για μένα, η Εθνική… Τέλος».
 
Τέλος για το γεγονός ότι εντάσσεται στις καλύτερες μεταγραφές της Μπόχουμ την τελευταία 16ετία: «Δεν το ήξερα. Αυτό είναι τιμητικό για μένα. Εκείνη τη περίοδο η Μπόχουμ είχε πολύ καλή ομάδα. Πήγα στην ομάδα όταν ήμασταν τελευταίοι και κάναμε εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Σε ό,τι αφορά την Χέρτα Βερολίνου, ήταν δύσκολα από την αρχή. Θεωρώ ότι είχαμε την ομάδα για να σωθούμε, αλλά έγιναν κάποια λάθη. Εντός έδρας δεν πήραμε τους βαθμούς».
 
 
 
 
 
 
Ηταν φυσικό και επόμενο ο Αχιλλέας Μπέος να… αγριέψει. Το είχε πει άλλωστε από την αρχή της σεζόν ότι δεν θα ανεχτεί ακραίες συμπεριφορές φιλάθλων και επεισόδια. Στην πρώτη συγκέντρωση που είχε κάνει με τους οργανωμένους, τους είχε τονίσει ότι θα είναι αμείλικτος σε όποια μορφή βίας και άσχημης συμπεριφοράς στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Δεν είναι μόνο η εικόνα που βγάζει προς τα έξω ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και τα κοροϊδίστικα χρήματα που καλείται κάθε φορά να πληρώσει η ΠΑΕ, σε μια σεζόν που κοιτάει πλέον για τις επόμενες επενδύσεις της και την μεταγραφική της ενίσχυση.
 
 
Και επειδή στην ΠΑΕ φοβήθηκαν τα χειρότερα και να μην ξεφύγουν περισσότερο τα πράγματα, ο Αχιλλέας Μπέος πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στα όριά του. «Αντε μην πάρω ανάποδες» είχε πει αμέσως μετά την αναμέτρηση αναφερόμενος στην συμπεριφορά των φιλάθλων, που εκτός των άλλων που έγιναν στην κερκίδα των οργανωμένων με το σπάσιμο καθισμάτων, μερίδα οπαδών στο ημίχρονο κατευθύνθηκε πετώντας πέτρες προς αυτούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Σχεδόν για όλα τα παιχνίδια έδρας ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κληθεί στον αθλητικό δικαστή.
Ο Αχιλλέας Μπέος πριν αποφασίσει να «βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο» έστειλε μια ακόμα προειδοποίηση στους φιλάθλους. Ομως αυτή φαίνεται πώς είναι η τελευταία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμη την επόμενη φορά που ξεφύγει η κατάσταση στην κερκίδα, να ξεδιαλύνει η ίδια το «τοπίο». Τι σημαίνει αυτό; «Θέλω καλύτερη συμπεριφορά και απομόνωση των λίγων κακών οπαδών. Δεν θέλω να φτάσω εγώ στο σημείο να καταγγείλω αυτούς που έχουν κακή συμπεριφορά». Το μήνυμα λοιπόν είναι σαφές από τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
Είναι απολύτως ξεκάθαρο και όποιος δεν το λάβει και δεν το «ακολουθήσει», τότε δεν θα είναι πλέον «φίλος» του Ολυμπιακού Βόλου και της ΠΑΕ. Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι φίλαθλοι από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, γιατί ο Αχιλλέας Μπέος δεν δείχνει ούτε να αστειεύεται, ούτε να δίνει… τρίτη ευκαιρία.
Στο παιχνίδι με τον Αρη θα φιλοξενηθούν όπως και στα προηγούμενα ματς έδρας, οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. 3.000 εισιτήρια παραχωρήθηκαν ήδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ αν χρειαστεί κι άλλα, θα μπορούν οι φίλαθλοι της να τα προμηθεύονται με την είσοδο τους στο Παντελής Μαγουλάς.
Στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο λοιπόν θα υπάρξουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να διεξαχθεί μια άκρως ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, μεταξύ δυο ομάδων με μεγάλη ιστορία και με τεράστια βαθμολογικά κίνητρα.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, θα πρέπει να αποδείξουν ότι σέβονται την ομάδα τους, την πόλη τους, το γήπεδο τους, τους ανθρώπους που έχουν φέρει τον Ολυμπιακό Βόλου στην Σούπερ Λίγκα και πολύ περισσότερο τους εαυτούς τους και να έχουν μια κόσμια συμπεριφορά που δεν θα οδηγήσει ξανά την Βολιώτικη ΠΑΕ απέναντι από τον Αθλητικό Δικαστή.
Αν κάτι τέτοιο δεν εφαρμοστεί στην πράξη, τότε κινδυνεύουν οι, καλές μέχρι σήμερα, σχέσεις ΠΑΕ – οργανωμένων. Κάτι τέτοιο δεν συμφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου σε καμία περίπτωση. Ας κοιτάξουν λοιπόν οι οπαδοί να τηρήσουν τις εντολές και να αφήσουν κατά μέρους τσαμπουκάδες και συμπεριφορές, που δεν αποδεικνύουν τίποτα παραπάνω από το πόσο «άδειο» είναι το κεφάλι μερικών. Μπορεί να αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά δυστυχώς παίρνει η… «μπάλα» και τους υπολοίπους και η μόνη που «πληρώνει το μάρμαρο» είναι η ομάδα.
 
 
 
Ολοι
Τελικά εδώ ακούστηκε πρώτα αλλά στη συνέχεια οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκα… ενδιαφέρονται για τον Κ. Μήτρογλου. Όμως τα σενάρια για τον Ολυμπιακό γίνονται κάθε μέρα περισσότερα και μετά τα τόσα ονόματα άρχισε να “ακούγεται” και αυτό του Πατρίκ!!!
Β.Ζ
 
Για μια θέση
Ο Πάολο Φραντζιπάνε δεν έπεισε την περασμένη Κυριακή, αύριο υπάρχουν απουσίες και δεν αποκλείεται να δούμε στην ενδεκάδα το νεαρό Παύλο Μητρόπουλο…
Β.Ζ
 
Ανησυχία
Το φοβούνται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι του Άρη. Μέλη του Ερασιτέχνη που βρέθηκαν στο παιχνίδι του μπάσκετ μεταξύ των δυο γυναικείων ομάδων που έγινε στο Αλεξάνδρειο, μιλούσαν συνέχεια για την αναμέτρηση του Σαββάτου και έλεγαν για την έκπληξη που τους έχει προκαλέσει η παρουσία της βολιώτικης ομάδας. Μάλιστα απουσία ενδιαφέροντος στο παρκέ, είχαν ανοίξει συζήτηση για την αναμέτρηση του Σαββάτου και ανησυχούσαν για την παρουσία του Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια.
Αγ. Θαν.
 
Παρών ο κυρ Θέμης
Δεν χάνει προπόνηση της Νίκης ο κυρ Θέμης και χθες ήταν στην «κλούβα» για να συναντήσει το νέο προπονητή. Του έδωσε μάλιστα το χέρι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Γιδόπουλος αστειευόμενος μάλιστα είπε ότι «ο κυρ Θέμης παίζει την Κυριακή. Ήταν τραυματίας αλλά επιστρέφει» για να επιβεβαιώσει ο πιο πιστός φίλαθλος της Νίκης και στη συνέχεια με ένα χαμόγελο να ποζάρει στο φακό.
Αγ. Θαν.
 
Φροντίζει να μαθαίνει
Τα πάντα όσον αφορά στο Βόλο και πολύ περισσότερο τη Νίκη προσπαθεί να μάθει ο Ρικάρντο Τσαβάρι, μεταγραφικός στόχος των κυανολεύκων. Μάλιστα ήταν ενήμερος ότι αγωνίζονται έξι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ με κάποιους από αυτούς έχει αγωνιστεί αντίπαλος. Φροντίζει να μάθει όλες τις λεπτομέρειες πριν απαντήσει ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.
Αγ. Θαν.

Ηταν εκεί

Τελικά ο «αποδιοπομπαίος τράγος» ήταν χθες στο Παντελής Μαγουλάς, παρά το γεγονός ότι βγήκε προς τα έξω ότι τον έπαψε ο μεγαλομέτοχος από την διοίκηση. Ο Γιδόπουλος όμως όταν ρωτήθηκε τον χαρακτήρισε παρατρεχάμενο… Όμως ο παρατρεχάμενος μπήκε ξανά στα αποδυτήρια κατά την παρουσίαση του προπονητή…
Αγ. Θαν.
 
Αναγκαιότητα
Η αναγκαιότητα του αθλητικού υγειονομικού είναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν αν και κάποιοι λίγοι για τους δικούς τους λόγους… το “πολεμάνε”!!!
Το να λένε όμως ανώνυμα ψεύδη είναι κακό για όλους και κυρίως για τους αθλητές.
Β.Ζ
 
 
Η Ερώτηση Της Ημέρας  
Μετά τον ΠΑΟ… είναι το φεύγω;

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου