ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη νίκη με νέα εμφάνιση

πρώτη-νίκη-με-νέα-εμφάνιση-470483

Γουρλίδικη αποδείχθηκε η νέα πορτοκαλί εμφάνιση του Κενταύρου Αγριάς, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας του Χάντμπολ Ανδρών η ομάδα της Αγριάς πέτυχε την περασμένη Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου την πρώτη της φετινή νίκη (αλλά και την πρώτη στην ιστορία της σε εθνικές κατηγορίες) με 18 – 13 απέναντι στον Αμύντα Αμυνταίου.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται από ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν, καθώς το άγχος, λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα και για τις δύο ομάδες, κυριαρχούσε στις προσπάθειες των παικτών. Η αμυντική τακτική των δύο ομάδων, αλλά και οι εντυπωσιακές αποκρούσεις των 2 τερματοφυλάκων (Ασλανίδη και Φουδούλη) είχαν σαν συνέπεια το πρώτο γκολ να σημειωθεί στο 9ο λεπτό από τον Αδάμ, ενώ ο Κένταυρος δέχθηκε στο πρώτο του τέρμα στο 17ο λεπτό από τον Παπαχρήστου, ύστερα από άστοχη έξοδο του Ασλανίδη.

Η κόρνα της γραμματείας για το ημίχρονο, βρήκε την ομάδα της Αγριάς μπροστά στο σκορ με 6 – 5. Όλα έδειχναν ότι με ψυχωμένο παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο, ο Κένταυρος θα πετύχεναι την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Με την έναρξη του ημιχρόνου το σκορ πήγαινε γκολ – γκολ μέχρι το 40ο λεπτό (9 – 9). Ένα ξέσπασμα του Αμύντα σε συνάρτηση με λάθος γυρίσματα της μπάλας στις επιθέσεις του Κενταύρου, έφεραν την ομάδα του Αμύντα μπροστά στο σκορ με 9 – 11. Με επίθεση διαρκείας και με την θερμή συμπαράσταση του κοινού που παραβρέθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, ο Κένταυρος προηγήθηκε με 14 – 12 στο 53ο λεπτό. Στο 56ο λεπτό ο Αστέρης απέτυχε σε εκτέλεση πέναλτι και έτσι το σκορ παρέμεινε σε 14 – 13 για τον Κένταυρο. Η ψυχωμένη άμυνα των παικτών της Αγριάς στο τελευταίο πεντάλεπτο μπλόκαραν τις προσπάθειες των παικτών του Αμύντα στην επίθεση, και έτσι με τέρματα των Βαλκαμελή, Καλαποδά, Αδάμ και Καρανάσιου, ο Κένταυρος Αγριάς γιόρτασε την πρώτη του νίκη με 18 – 13.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 1 – 0, 3 -1, 6 – 5, 9 – 9, 12 – 11, 18 – 13.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ): ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ (2), ΒΑΛΚΑΜΕΛΗΣ (3), ΑΔΑΜ (3), ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ (3), ΦΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ (3), ΣΚΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (1), ΑΣΤΕΡΗΣ (3), ΚΑΠΟΤΑΣ, ΚΑΤΣΙΝΑΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: (ΤΟΝΤΟΡΕΦΣΚΙ ΖΟΡΑΝ): ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (3), ΡΟΜΠΗΣ (4), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (1), ΓΚΟΥΝΤΕΒΕΝΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΝΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (2), ΚΑΝΤΣΗΣ (3), ΨΩΜΑΣ

Το Δ.Σ. της ΑΓΕΑ ΑΓΡΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008 ευχαριστεί το ασφαλιστικό γραφείο του κ. Μητσάκη – Υδρόγειος Ασφαλιστική για την χορηγία αθλητικού υλικού προς την ομάδα.

Στο μεταξύ με εντατικές προπονήσεις θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας της Αγριάς εντός των εορτών ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στις 8 Ιανουαρίου ο Κένταυρος αντιμετωπίζει στα Γιαννιτσά τον Μίλωνα Γιαννιτσών, την ομάδα από την οποία έχασε πέρυσι τον Απρίλιο την απευθείας άνοδο στη Β΄ Εθνική, και από ότι δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι μία από τις ομάδες με τις οποίες θα παλέψει για την παραμονή στην Κατηγορία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου