ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε διαιτητής σε ηλικία 23 ετών

σοκ-στο-ελληνικό-ποδόσφαιρο-πέθανε-δι-467571

Στα 23 του μόλις χρόνια έφυγε από τη ζωή ο διαιτητής Γιάννης Καμπαρντίνας, μετά από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον χώρο της διαιτησίας.

Ο Καμπαρντίνας καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, σπούδαζε στις Σέρρες και βρισκόταν στον αθλητισμό ως μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών που ενημέρωσε για τη δυσάρεστη είδηση.

Η ανακοίνωση της Σ. Δ. Π. Σερρών:
“Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, όσοι βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και συνεργάστηκαν με τον Γιάννη. Σύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π. Σερρών κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς.

Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών”.

Πηγή: filathlos.gr – enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου