ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμφίρροπες αναμετρήσεις

αμφίρροπες-αναμετρήσεις-467320

Αμφίρροπες αναμετρήσεις θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πανιώνιο (ρεπορτάζ σελ. 26-27), στην Τρίπολη, εκεί όπου ο Αστέρας φιλοξενεί τον Εργοτέλη και στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να αντιμετωπίζει τον «πληγωμένο» λόγω απουσιών ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη διαφορά των πέντε πόντων από τον δεύτερο ΠΑΟ, απέναντι στον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, ενώ μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ που φιλοξενεί την Κέρκυρα.
 
 
Ολυμπιακός Π. – Ηρακλής
Οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά στη βαθμολογία από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ενώ ο Ηρακλής θα παραταχθεί με στόχο να επαναλάβει τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής, στο «Καραϊσκάκη», έχοντας όμως σημαντικά προβλήματα απουσιών. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντουντού και Ουρτάδο.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει για τον πρώτο αγώνα του «Γηραιού» μέσα στο 2011 τους τιμωρημένους Ιάκομπ και Παπαστεριανό, αλλά και τον Τάσο Κατσαμπή, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.
 
Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ
Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στον ΠΑΟΚ, με τους Κριστιάνο και Ελ Ζαρ να αισθάνονται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να αποκλείονται από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Επιπλέον δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιεϊρίνια, Βιτόλο που είναι τιμωρημένοι και στους Ιβιτς, Μπουσαϊντί που είναι τραυματίες. Ο Μάκης Χάβος δεν πόνταρε σ’ αυτούς για την ενδεκάδα, ωστόσο, πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ελάχιστες επιλογές μεσοεπιθετικά. Τις υπηρεσίες του Πάμπλο Αμο θα στερηθεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αμο συνέχισε τη θεραπεία, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.
 
ΑΕΚ – Κέρκυρα
Τόπο στα νιάτα αποφάσισε να δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ που εμπιστεύτηκε δύο 19χρονους για να στελεχώσει την αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Ο επιθετικός Αμπντουραχμάνι και ο επιτελικός μέσος Κλοναρίδης, μέλη και οι δύο της ομάδας κάτω των 20, έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοση τους το προπονητικό τιμ και κατόπιν εισήγησης Χιμένεθ ανανεώθηκαν τα συμβόλαια τους και πλέον υπολογίζονται κανονικά στο ρόστερ. Εκτός αποστολής έμειναν ο Κώστας Μανωλάς που είναι τιμωρημένος, ο Νέιθαν Μπερνς που βρίσκεται με την Εθνική Αυστραλίας στο Ασιατικό Κύπελλο, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ που συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Ραφίκ Τζιμπούρ που δεν υπολογίζεται. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνέχισε τη φυσιοθεραπεία και δεν θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος έχει υποστεί μια ίωση χωρίς να είναι κάτι σοβαρό. Με αρκετά προβλήματα ταξιδεύει η Κέρκυρα στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μπορεί να είδε τους Μάμαλο και Κοντοδήμο να επιστρέφουν στην αποστολή αλλά οι Επστάιν, Γκουστάβο και Φλαβίνιο δεν υπολογίζονται.
 
Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης
Με ένα σημαντικό πρόβλημα, την απουσία του Σαλίμ Αράς που βρίσκεται στη Γαλλία για να υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο, θα υποδεχτεί ο Αστέρας Τρίπολης τον Εργοτέλη. Στόχος των Αρκάδων είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από επτά ανεπιτυχείς προσπάθειες. Με τον τρόπο που ολοκλήρωσε το 2010 θέλει να μπει και στη νέα χρονιά ο Εργοτέλης. Ο Νίκος Καραγεωργίου πλην του τιμωρημένου Γιαλούση και του τραυματία Αθανασίου, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα για το ματς με τους Αρκάδες, για το οποίο μάλιστα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Ηλία Κυριακίδη.
 
Το πρόγραμμα:
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (NOVA)

17:15 ΑΕΚ-Κέρκυρα (NOVA)

17:15 Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος (NOVA)

19:30 Ολυμπιακός-Ηρακλής (ΝΕΤ)

19:30 Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (NOVA)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου