ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούγιας: Δε θα μου κλείσει κανείς το στόμα

κούγιας-δε-θα-μου-κλείσει-κανείς-το-στό-466079

Νέα δήλωση του Αλέξη Κούγια που αφορά το επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο αναρτήθηκε στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα Τρίτη.

Σ’ αυτήν αναφέρει ότι δε θα του κλείσει κανείς το στόμα στις αποκαλύψεις που κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Είναι αλήθεια ότι λόγω της παθολογικής αγάπης για το ποδόσφαιρο αναγκάζομαι να συνυπάρχω με υποκείμενα και κακοποιούς.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο και την άνανδρη επίθεση από πίσω του Μπέου όπως αποδεικνύεται από τις κάμερες ασφαλείας, θέλω να δηλώσω για άλλη μία φορά ότι κανείς ό,τι και να κάνει, δεν μπορεί να μου κλείσει το στόμα και να αναδεικνύω ό,τι βρώμικο υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν φοβάμαι κανένα και τίποτα, γιατί είμαι ο Αλέξης Κούγιας με ό,τι σημαίνει αυτό στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σε ό,τι έχω καταγγείλει έχω δικαιωθεί.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ξάνθη με τον μεγάλο κακοποιό, απατεώνα Bill Papas, και τον συνεργάτη του Γιαμουρίδη που χρησιμοποίησαν την Ξάνθη, για να ξεπλύνουν 15.000.000$ δολάρια από τα κλεμμένα από τις τράπεζες, με δικαιώνει απόλυτα και λυπάμαι που κανείς δεν το αναδεικνύει.

Η ΑΕΛ και εγώ προσωπικά θα κάνουμε καταγγελία στην Επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη νέα μεταβίβαση των μετοχών, που όπως και η παλιά δεν εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Θα έρθω σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές της Αυστραλίας, για να συνεργαστούμε νομικά.

Τις ίδιες ενέργειες θα κάνω και για την Πύδνα Κίτρους ΝΠΣ Βόλος, γιατί δεν μπορεί ένας άνθρωπος με μισθό μόνο του Δημάρχου που δεν ξεπερνάει τα 2.000€, να έχει χρηματοδοτήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μία ΠΑΕ που δεν ξεπερνάει τους 50 οπαδούς και χωρίς έσοδα έφτασε από τη Γ’ Εθνική στη Super League 1.

Ο ίδιος δήλωσε στις δίκες για τη διατροφή του 13χρονου γιου του ότι είναι ανεπάγγελτος εδώ και χρόνια και όλα του τα έσοδα είναι ο μισθός του Δημάρχου.

Καταγγελία θα γίνει και για το μετοχολόγιο της Πύδνα Κίτρους ΝΠΣ Βόλος, αφού είναι φανερό ότι αυτοί που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες δεν έχουν ιδέα και δεν πηγαίνουν καν στο γήπεδο και μοναδικός ιδιοκτήτης είναι ο Αχιλλέας Μπέος και αυτό έχει αποκρυφτεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Να υπενθυμίσω σε όλους, για να μην έχουν αγωνία, ότι εγώ πληρώνω για τα εισοδήματα μου στην Εφορία 52.000€ τον μήνα και ότι η ίδια η Εφορία υπολόγισε τα εισοδήματα μου την περίοδο 2001-2010 σε 19.000.000€ και τα επόμενα χρόνια μέχρι σήμερα σε 500.000€ τον χρόνο”.

«Εχω περιουσία που ξεπερνά τα 50εκ. ευρώ»

Είχε προηγηθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας η παρακάτω δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Διάβασα τη νέα ανακοίνωση του Μπέου που μιλάει για δική μου κατάντια και που υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψη της πρώην συζύγου του, της γυναίκας που έφερε στη ζωή το τελευταίο παιδί του, τον γιο του, και θέλω να του κάνω δύο ερωτήματα:

  1. Αν εγώ έχω κατάντια που έχω ένα γιο στο πρώτο έτος της Νομικής Αθηνών, έχω μία κόρη αριστούχο στο Κολέγιο Αθηνών, έχω περιουσία που ξεπερνάει τα 50.000.000€, έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 25000 δίκες σε 47 χρόνια δικηγορίας, έχω 28 ακίνητα καταγραμμένα όλα στη φορολογική μου δήλωση, έχω 12 αυτοκίνητα, είμαι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας της περιφέρειας, της ΑΕΛ, έχω ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 100 στρεμμάτων με 1000τμ στεγασμένους χώρους, κυκλοφορώ στα δικαστήρια όλης της χώρας και στους δρόμους χωρίς μπράβους απολαμβάνοντας την αγάπη και την εκτίμηση των συνανθρώπων μου που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί μου.

Πώς θα χαρακτήριζε αυτός τον εαυτόν του που έχει δικαστεί επί μήνες ολόκληρους από Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων για διάφορα κακουργήματα, έχει προφυλακιστεί ως ιδιαίτερη επικίνδυνη προσωπικότητα επί μήνες στις φυλακές Ναυπλίου, πριν τον αποφυλακίσει ο φιλάνθρωπος ευεργέτης του Βαγγέλης Μαρινάκης που κατέβαλε 300.000€ εγγύηση, έχει μηνιαίο εισόδημα 1500€ το μήνα, όπως δήλωσε ο ίδιος, για να μην πληρώσει διατροφή στην πρώην γυναίκα του για τον γιο του Αχιλλέα και αυτά από τον μισθό του Δημάρχου, αφού δήλωσε ο ίδιος ότι εδώ και χρόνια είναι ανεπάγγελτος και αυτό προκύπτει από τη φορολογική του δήλωση, έχει τιμωρηθεί ισοβίως να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο από όλα τα αθλητικά δικαστήρια, έχει διαλύσει και έχει πτωχεύσει δύο φορές τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου και είναι υπάλληλος όπως ισχυρίζεται ο ίδιος των 250 ιδιοκτητών της Πύδνα Κίτρους – ΝΠΣ Βόλος.

  1. Πώς τολμάει να υπερασπίζεται δήθεν την τιμή και την υπόληψη της μητέρας του τελευταίου παιδιού του, όταν για να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε γέμισε με αφίσες με τη φωτογραφία της, γράφοντας πάνω στην αφίσα «ότι πηγαίνει με γύφτους», όλη την Παλαιά Φώκαια και την Ανάβυσσο με αφισοκολλητή το πρώην στέλεχος του Πανιωνίου και αδελφικό του φίλο Οικονομίδη, άνανδρη, χυδαία και παράνομη πράξη που δυστυχώς γι’ αυτόν αποκάλυψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Γνωρίζω την υπόθεση, γιατί είμαι και ήμουν δικηγόρος της πρώην συζύγου του και η παράνομη πράξη διεπράχθη από αυτόν, μόλις έχασε τα δικαστήρια που παρέστη με τρεις πολύ γνωστούς δικηγόρους του Βόλου.

Οσο για το ότι κι αυτός θα προσφύγει στα δικαστήρια, να του υπενθυμίσω ότι άλλα αποδεικνύονται από τις κάμερες ασφαλείας και η ψευδής καταμήνυση και η συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και η εκβίαση είναι από τα αδικήματα που σε κηρύσσουν έκπτωτο από τη θέση του Δημάρχου.

Δυστυχώς λόγω της παθολογικής μου αγάπης με το ποδόσφαιρο αναγκάζομαι να συνυπάρχω με ανθρώπους σαν τον Μπέο και να υφίσταμαι τις συμπεριφορές του, αλλά όλα σύντομα θα τελειώσουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου