ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή στα φιλικά του Θησέα, επίσημα ο Καρατσόλης

αλλαγή-στα-φιλικά-του-θησέα-επίσημα-ο-κ-464859

Ο Θησέας ανακοίνωσε χθες και επίσημα την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Φώτη Καρατσόλη, που έρχεται ως δανεικός για έναν χρόνο από τον Παναιτωλικό, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες υποδομών του αγρινιώτικου συλλόγου, ενώ την περσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην ΑΕ Μεσολογγίου.

Τη μεταγραφή είχε προαναγγείλει πρώτος ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έρχεται ως φοιτητής στον Βόλο, έχοντας περάσει στο τμήμα Οικονομιών Επιστημών.

Η ανακοίνωση του Θησέα: «Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Καρατσόλη, ο οποίος προέρχεται από την Κ19 του Παναιτωλικού και πέρυσι έπαιξε στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Μεσολογγίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Θησέα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία κι επιτυχίες».

Σήμερα το πρωί ο Καρατσόλης θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, καθώς χθες προερχόταν από ταξίδι.

Αλλαγή στα φιλικά για Θησέα

Ο Θησέας τροποποίησε το πρόγραμμα των φιλικών του παιχνιδιών, καθώς το προσεχές Σάββατο θα υποδεχθεί στη Αγριά τον ΑΟ Υπάτου στις 17.30, ενώ θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, αντί για Κυριακή, το τεστ με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο στις 18.00, με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να διευκολύνει αυτή του Κώστα Σταματίου. Στη συνέχεια και αφού προηγηθεί το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κέρκυρα με τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου, την 1η/9 ο Θησέας θα κοντράρει τον Αετό Μακρυχωρίου εκτός έδρας και στις 8/9 τον Σαρακηνό επίσης εκτός. Ακόμη, έχουν κλειστεί φιλικά με Ατρόμητο Παλαμά και Φήκη. Οι ημερομηνίες και οι έδρες θα γίνουν γνωστές σύντομα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου