ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θησέας: «Παραφωνία η διαιτησία»

θησέας-παραφωνία-η-διαιτησία-46315

Ο Θησέας μετά από τέσσερις συνεχόμενες χρονιές αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ισοπαλία στο μαγνησιώτικο ντέρμπι στην Ευξεινούπολη, αλλά εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα παράπονά του για τη διαιτησία του Τσίντζα, χαρακτηρίζοντας τη μόνη παραφωνία στο ματς! Παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους φιλάθλους της Δήμητρας για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά: «Υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία ανακοίνωσης για έναν αγώνα που ήταν ο τελευταίος της αγωνιστικής σεζόν, άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος και μάλιστα με μια ομάδα συντοπίτισσα. Ένας αγώνας, που παρ’ όλο το μη βαθμολογικό του ενδιαφέρον, έγινε μέσα σε άψογη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν για το καλύτερο και να προσφέρουν ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα σε όσους επέλεξαν να παραβρεθούν στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Η μόνη παραφωνία το διαιτητικό «τρίο Μπελκάντο» με πρωτεργάτη τον διαιτητή κ. Τσίντζα που βάλθηκε μέσα σε λίγες ημέρες να δικαιώσει τους παράγοντες του Ρήγα Φεραίου που τον χαρακτήρισαν, επιεικώς «ανεπαρκή».

Ας πάμε λοιπόν να αναδείξουμε την ανεπάρκειά τους. Ο κ. Τσίντζας ξεκίνησε τον αγώνα με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια καθώς εμφανίστηκε να αγωνίζεται με παρόμοια ΣΤΟΛΗ (όπως αναφέρει ο κανονισμός) με τους γηπεδούχους, καθώς φορούσε ίδιο χρώμα σορτς και κάλτσες με αυτούς, κοινώς δηλαδή δεν έχει μάθει ούτε τη διαιτητική Αλφαβήτα.

Στη συνέχεια κατάφερε να διακόψει τη ροή του αγώνα τρεις φορές καθώς η μπάλα σταμάτησε επάνω του λόγω της συνεχούς λάθος θέσης του στο γήπεδο.

Στο 45’ ανέλαβε δράση ο δεύτερος εκ των βοηθών του καθώς ακύρωσε γκολ της ομάδας μας, υποδεικνύοντας, εις έκπληξη όλων, ως οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας ο οποίος καλυπτόταν από τη μισή και πλέον ομάδα της Δήμητρας.

Στη συνέχεια κι αφού κόντεψε να τρελάνει τους ανθρώπους και των δύο πάγκων, καθώς δεν επέτρεπε να γίνουν αλλαγές, κατά τη διάρκεια διακοπής του αγώνα λόγω τραυματισμού παίκτη μας, έδωσε ένα πέναλτι που υπάρχει μόνο στη σφαίρα του φανταστικού, προφανώς ένιωθε άσχημα από τη μη υπόδειξη του καταφανέστατου πέναλτι υπέρ του Ρήγα Φεραίου την Τετάρτη και θέλησε να ισορροπήσει τους καταλογισμούς πέναλτι που έχει στο ενεργητικό του.

Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΘ, έχετε έξι μήνες μπροστά σας να τους στείλετε όλους για σεμινάρια επιμόρφωσης ούτως ώστε τη νέα σεζόν να έχουμε καλύτερες διαιτησίες στον νομό μας, συμμαζέψτε τους γιατί ερχόμαστε.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση και τους φιλάθλους της Δήμητρας Ευξεινούπολης για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου