ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Περιστέρι ο ΟΥΚ Βόλου

με-περιστέρι-ο-ουκ-βόλου-461308

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση για την Β’ προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πόλο Ανδρών. Έτσι νέος αντίπαλος για την ομάδα του ΟΥΚ είναι ο σύλλογος του Περιστερίου με την νοκ άουτ αναμέτρηση να διεξάγεται στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο ΟΥΚ για να φθάσει μέχρι εδώ απέκλεισε επίσης σε νοκ άουτ παιχνίδι την ομάδα της Κέρκυρας στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Από την μεριά του ο τεχνικός των Βολιωτών Ζαφείρης Μαρινάγης δήλωσε σχετικά με την χθεσινή κλήρωση στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Το νοκ άουτ ματς κόντρα στο Περιστέρι είναι παράξενο μιας και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Αυτό το λέω γιατί το παιχνίδι θα διεξαχθεί Τετάρτη και όπως είναι φυσιολογικό συνήθως υπάρχουν απουσίες σε ματς της Τετάρτης για τις ομάδες της Α2 αφού δεν μπορούν να παραταχθούν με όλα τους τα όπλα. Για εμάς την παρούσα στιγμή αυτό που μετρά είναι η παρουσία μας στο πρωτάθλημα και εκεί έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος. Το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής που είναι την Κυριακή με το Αργοστόλι είναι αυτό που βρίσκεται στο μυαλό μας και είναι φυσιολογικό για εμάς το ματς κυπέλλου να περνά σε δεύτερη μοίρα».

Μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του ΟΥΚ αποτελεί η κατάσταση του Βαμβουνάκη, ο οποίος και υποφέρει από βρογχίτιδα και έτσι δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να βοηθήσει την ομάδα του όσο θα ήθελε και μπορεί. Είναι χαρακτηριστικό πως ο φουνταριστός του ΟΥΚ στην πρώτη αγωνιστική με τον Ηρακλή δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε λεπτό, ενώ στο ματς κόντρα στην Γλυφάδα έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά, καταφέρνοντας ωστόσο να πετύχει δύο τέρματα από τα οποία το τελευταίο στην εκπνοή του αγώνα που έκρινε και το τελικό 6-6.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ζευγάρια της Β’ Φάσης αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός, όσο και ο φιναλίστ Πανιώνιος, κληρώθηκαν με αντιπάλους που προέρχονται από την Α 2 Εθνική Κατηγορία των Ανδρών.

Τα ζευγάρια της Β’ Φάσης

Πανιώνιος – Τρίτων Αμαρουσίου

Ολυμπιακός– ΝΟ Αργοστολίου

ΝΟ Βουλιαγμένης– ΝΟ Πατρών

ΝΟ Χανίων – ΝΟ Καλαμακίου

ΝΟ Χίου – ΟΦΗ

ΟΥΚ Βόλου – ΓΣ Περιστερίου

Παναθηναϊκός – Παλαιό Φάληρο

ΝΟ Λάρισας – ΠΑΟΚ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου