ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικά με Νίκη και Ρήγα Φεραίο για την ΑΕΚ Β

φιλικά-με-νίκη-και-ρήγα-φεραίο-για-την-459486

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αναχωρεί αύριο (23/8) η ΑΕΚ Β’ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Super League 2 τη σεζόν 2021/22. Η αποστολή της ομάδας θα βρεθεί για 11 μέρες στην Πορταριά και θα επιστρέψει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΚ Β’ θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πορταριά. Θα παίξει με τη Ρόδο στις 26 Αυγούστου και με τη Νίκη Βόλου στις 29 του ίδιου μήνα, ενώ μέσα στο τελευταίο διήμερο της προετοιμασίας θα αντιμετωπίσει στο Βελεστίνο την ομάδα Ρήγας Φεραίος. Φιλικά προγραμματίζονται και για το χρονικό διάστημα μετά την επιστροφή στην Αθήνα. Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: τερματοφύλακες Αγγελόπουλος, Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μαρίνης οι αμυντικοί Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κάτσικας, Κορνέζος, Κώτσιος, Μαντζουρανάκης, Μπούσης, Σταμούλης, οι μέσοι Γερολέμου, Κορομηλάς, Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Τσιόκρης, Πιτιλάκος, Γκαρσία και οι επιθετικοί Γεωργέας, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Αποστόλης Χριστόπουλος και Ευθύμης Χριστόπουλος.

Το τεχνικό και επιστημονικό επιτελείο της προετοιμασίας απαρτίζεται από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο, τον βοηθό προπονητή Μιχάλη Παυλή, τον προπονητή τερματοφυλάκων Διονύση Χιώτη, τους γυμναστές Ανδρέα Φουσέκη και Ιγνάτιο Σακελλαρίδη, τον γιατρό Πίνδαρο Κακκαβά, τον φυσικοθεραπευτή Διονύση Εγκαρχο, τον αναλυτή Στράτο Παρούση και τον φροντιστή Δημήτρη Μανίτσα. Αρχηγός αποστολής είναι ο Ηλίας Ατματσίδης και τιμ μάνατζερ είναι ο Πάνος Πολίτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου