ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε με 2-1 τον ΑΟ Υπάτου ο Θησέας και αποκτά Κουβελά (photos)

νίκησε-με-2-1-τον-αο-υπάτου-ο-θησέας-και-απ-458091

Στο πρώτο του φιλικό απέναντι σε έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο και παρά τις απουσίες του ο Θησέας κατόρθωσε να επιβληθεί του ΑΟ Υπάτου στην Αγριά με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος του 0-1 από το 60’.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αλλά με τους Σπαθή και Καρατσόλη να βρίσκουν δίχτυα και μάλιστα ο πρώτος με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, έφτασε σε μία τιμητική φιλική επικράτηση, αν λάβει κανείς υπόψη το δυνατό ρόστερ της ομάδας από τη Βοιωτία.

Ο Θησέας ξεκίνησε με τον Κουτσιρίμπα κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν οι Ιακωβίδης, Δημουλάς, Σπαθής, Κουκουτής, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής αποτέλεσαν οι Χατζησταμάτης, που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, Τσιανάκας και Καραμανλής, ενώ τον φορ Φουρκιώτη βοηθούσαν από τα πλάγια οι Λίτσος και Κατσιγιάννης. Ο Καραμανλής έπαιξε και στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής, όταν στον αγώνα πέρασε ο Αλεξίου στη θέση του Λίτσου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπορούσαν να προηγηθούν, αλλά ο Καραμανλής μετά από παράλληλη πάσα του Χατζησταμάτη μάλλον σάστισε και δεν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, με συνέπεια να την απομακρύνει πάνω στη γραμμή αμυνόμενος του ΑΟ Υπάτου.

Στο 60’ ο Ροκάι με κεφαλιά έγραψε το 0-1, αλλά στο 63’ ο Σπαθής ανταπέδωσε με εκπληκτικό τρόπο, καθώς πίσω από τη σέντρα και περίπου από τα 60 μέτρα κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 1-1. Μετά το περίφημο όσο και σπάνιο γκολ, ο Θησέας πίεσε και για την ανατροπή και την πέτυχε με άλλον έναν νεοαποκτηθέντα, τον Φώτη Καρατσόλη. Ο 19χρονος Αγρινιώτης φορ με δεξί πλασέ, το οποίο πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά στο παραθυράκι, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 81’. Την ασίστ χρεώθηκε ο Καραμανλής, που είχε συνδυαστεί με τον Τσιανάκα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είτε εξαιτίας τραυματισμού είτε για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζαν οι Σιώμος, Μασούρας, Μαλίκι, Γκάγκας, Κοτζαθανάσης, Αλμπανίδης και Μπόρας. Στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες ο Δουλάς.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Δημουλάς, Σπαθής, Κουκουτής, Χατζησταμάτης, Τσιανάκας (70’ Νούλας), Καραμανλής (85’ Μάρκος), Λίτσος (62’ Αλεξίου), Κατσιγιάννης (75’ Κουτσούκης), Φουρκιώτης (75’ Καρατσόλης)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Καρακίτσος, Σπηλιώτης, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Ετσεκόγιεν, Ταυταρίδης, Πέντα, Ατματσίδης, Μπουρούς, Νικλητσιώτης

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ζαρντίμ, Τζαβάρας, Ζέλεφ, Γερογιάννης, Μέρμηγκας, Γκούλιας, Γαλημίτης, Βιέννας, Ροκάι

Σταματίου: «Νωρίς για συμπεράσματα»

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ για το φιλικό με τον ΑΟ Υπάτου ο προπονητής του Θησέα, Κώστας Σταματίου, ανέφερε: «Είχαμε καλή εικόνα, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και περιμένουμε τα νέα παιδιά να ενσωματωθούν στην ομάδα. Πλέον η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς του Κυπέλλου».

Σήμερα με Ρήγα

Ο Θησέας δίνει σήμερα στις 18.00 στο Βελεστίνο νέο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο και μετά ακολουθεί η επίσημη αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος στην Κέρκυρα με τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου την επόμενη Κυριακή. Στο νησί του Ιονίου η ομάδα θα πάει με διανυκτέρευση, ενώ οι δύο προπονήσεις που θα προηγηθούν θα γίνουν στο Βασδέκειο λόγω του πλαστικού τερέν, αφού ανάλογο αγωνιστικό χώρο έχει και η έδρα του ΟΦ Αγίου Ματθαίου.

Αποκτά Κουβελά, εντάχθηκε

ο τερματοφύλακας Κοντοστάθης

Τα τυπικά απομένουν για την ένταξη στον Θησέα του έμπειρου Αλέκου Κουβελά, που θα ενισχύσει τους «πράσινους» στην επίθεση. Ο Κουβελάς είναι ο τέταρτος παίκτης που κάνει το δρομολόγιο Στεφανοβίκειο-Αγριά, αφού από τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Διαγόρα αποκτήθηκαν και οι Σπαθής, Αλεξίου και Καραμανλής.

Επίσης, νέα μεταγραφή αποτελεί ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κοντοστάθης από τη Νίκη Βόλου, που είναι γεννημένος τον Νοέμβριο του 2002.

Η βασική ενδεκάδα του Θησέα στο φιλικό με τον ΑΟ Υπάτου

Απίστευτο γκολ έβαλε ο Σπαθής

Φάση από τον φιλικό αγώνα με πρωταγωνιστή τον Τσιανάκα

«Η προσοχή στο Κύπελλο», δήλωσε ο Κώστας Σταματίου

Νέα μεταγραφή ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κοντοστάθης

Με τα πράσινα πλέον ο Αλεξίου

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Χατζησταμάτης

Πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση με τον Θησέα για τον Καραμανλή

… όπως και για τον Φουρκιώτη

Η ενδεκάδα του ΑΟ Υπάτου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου