ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διοικητική και αγωνιστική ενίσχυση

διοικητική-και-αγωνιστική-ενίσχυση-430958

Ανεμος αλλαγής και αισιοδοξίας πνέει πλέον στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Παρότι η ομάδα δείχνει ότι φέτος δεν προλαβαίνει να σώσει τη χρονιά και θα πληρώσει ουσιαστικά τα διοικητικά προβλήματα με τον υποβιβασμό της στην Α2, το κλίμα έχει αλλάξει ριζικά. Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Καραγιάννη να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας επισημοποιήθηκε χθες, με τον Βολιώτη παράγοντα να έχει συνάντηση με το μπασκετικό τμήμα και να καταβάλλει χρήματα στις παίκτριες των ερυθρολεύκων. Εξάλλου η ομάδα ενισχύθηκε και με τη Δεληγιάννη.
 
Χθες το βράδυ ο ενδιαφερόμενος να αναλάβει την ηγεσία του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Καραγιάννης, είχε συνάντηση με τις καλαθοσφαιρίστριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, έτσι ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα του τμήματος και να βρουν το πλαίσιο συνεργασίας τους. Ο κ. Καραγιάννης που είχε παραβρεθεί και σε προπόνηση της ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα κατέβαλε χθες μέρος των οφειλομένων στο μπασκετικό τμήμα, ενώ είχε και ολιγόωρη συζήτηση με τις περισσότερες των παικτριών αλλά και με τον προπονητή Κώστα Ξενοκώστα.
Το σίγουρο είναι ότι το γυναικείο τμήμα μπάσκετ που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Α1 γλύτωσε τη διάλυση και από κει και πέρα προσπαθεί για τη νέα αρχή. Σε αυτή την προσπάθεια οι άνθρωποι του συλλόγου, που παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ολοκλήρωσαν μια σημαντική μεταγραφή. Συγκεκριμένα ο σύλλογος ενέταξε στο δυναμικό του την Ευτυχία Δεληγιάννη. Η 27χρονη Βολιώτισσα πάουερ φόργουορντ που το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνιζόταν, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιζε στο Παλαιό Φάληρο, συμφώνησε να επιστρέψει στη γενέτειρά της και να ενισχύσει τις ερυθρόλευκες. Μετά λοιπόν από τις αποχωρήσεις που είχαν αφήσει την ομάδα με λίγες παίκτριες, ήρθε και μια νέα προσθήκη. Η Δεληγιάννη ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Ανάληψης. Εχει συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Ξενοκώστα, ενώ έχει συνυπάρξει και στο παρελθόν σε ομάδα με τις Κουτσουνούρη, Ζήτη και Κυριτσάκα. Ετσι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, ωστόσο αγωνιστικά και σε θέμα φυσικής κατάστασης θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να επανέλθει σύντομα στα επιθυμητά επίπεδα. Εχει αγωνιστεί επίσης στην Ολυμπιάδα Λάρισας και στο Παλαιό Φάληρο. Αποτελεί παίκτρια που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι, διαθέτει πολύ καλή διείσδυση και είναι αρκετά δυναμική στο παιχνίδι με πλάτη.
Να θυμίσουμε ότι τελευταία αποχώρηση από το ρόστερ της ερυθρόλευκης ομάδας ήταν αυτή της Χριστίνας Λυμπερίδου για προσωπικούς λόγους, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι δυο Σκοπιανές Ταντουρόφσκα και Ζίφκοβιτς.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου