ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρίχνονται και πάλι στη μάχη

ρίχνονται-και-πάλι-στη-μάχη-454779

Στη μάχη της 18ης αγωνιστικής πέφτουν και πάλι σήμερα οι ομάδες της Δ’ Εθνικής με τη σέντρα να γίνεται στις 3 μ.μ. Ο Πύρασος θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Θύελλας Πετρωτού θέλοντας το πρώτο διπλό μετά από επτά αγώνες, ενώ ο Ρήγας Φεραίος θα φιλοξενήσει στην έδρα του το Βελεστίνο την ομάδα του Αγρότη Λιανοκλαδίου.
                                                            Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου
Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο και ταυτόχρονα να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Θύελλας Πετρωτού θα παραταχθεί σήμερα ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου στην έδρα των νεοφώτιστων της κατηγορίας. Οι Αγχιαλίτες προέρχονται από την νίκη με 2-0 επί του Απεραντιακού στην έδρα τους και αναμφίβολα θέλουν το τρίποντο σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Στα τελευταία επτά παιχνίδια οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου παραμένουν αήττητοι και το βέβαιο είναι πως με νίκη σήμερα ο Πύρασος κάνει ακόμη ένα βήμα για την παραμονή. Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Κώστας Κίτσος που ακολουθεί θεραπεία ενώ επιστρέφει ο Ζαρίφης. Ετσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγκος, Αναστασίου, Κόκκας, Στεφανής, Γεωργιάδης, Τανάγιας, Κοντοβάς, Μπούτλας, Ζαρίφης, Φασουράκης, Γκιγκιλασβίλι, Νούσιας, Αρσένος, Βούλγαρης, Ζαρίφης, Γκάγκας, Διαμάντης, Πετρίδης, Αποστολίδης και Ταφίλης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ντίτσιος Γεράσιμος με βοηθούς τους κκ. Κωνσταντίνου Ηλία και Τριανταφύλλου Παναγιώτη του συνδέσμου Πρεβέζης.
Ο Ρήγας Φεραίος
Ενα νέο σερί νικών θέλει να ξεκινά να χτίζει από σήμερα ο Ρήγας Φεραίος φιλοξενώντας στην έδρα του τον Αγρότη Λιανοκλαδίου. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες ο Ρήγας Φεραίος γνώρισε την ήττα την τελευταία Κυριακή παίζοντας εκτός έδρας με την Ελασσόνα. Για τον προπονητή Νίκο Χατζηκυριακίδη δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός της απουσίας του Χρήστου Γρούνα. Στο στρατόπεδο του Βελεστίνου γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα αλλά και την δυσκολία του αγώνα ωστόσο υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά στην σωτηρία την ομάδα. Στην αποστολή του σημερινού αγώνα βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Σφυρής, Προβιάς, Τσιαντής, Μπακάλης, Μαυρίδης, Χατζής, Ζαχαράκης, Μιχολίτσης, Δανιλόπουλος, Μπάτης, Γούτσιος, Βογιατζής, Βουραζέρης, Σκλαπάνης, Μπλότσικας, Μπίκας, Μόσιος, Γάρος, Λαμπρογεώργος, Καρλιάμπας, Σπαθής και Ντόντος. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Γαλάτσος του συνδέσμου Θεσσαλονίκης με βοηθούς τους Τσιπλάκη και Γκόγκου.
Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής                      
Ελασσόνα – ΑΟ Καρδίτσας           
Μουζάκι – Α.Ε. Σπερχειάδας                        
Ρήγας Φεραίος – Αγρότης              
Πυργετός – Μετέωρα                                     
Θύελλα – Πύρασος            
Λαμία    – Απόλλων                           
Απεραντιακός     – Οικονόμος       
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου