ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία πρώτη και μία δεύτερη θέση για τη σχολή 360ο ζίου-ζίτσου

μία-πρώτη-και-μία-δεύτερη-θέση-για-τη-σχ-44685

Στο Ηράκλειο Κρήτης διεξήχθη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ζίου-ζίτσου παίδων/νεανίδων – νέων ανδρών/νέων γυναικών και στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από Βόλο και Λάρισα, εκπροσωπώντας τις σχολές 360ο ζίου-ζίτσου που δραστηριοποιούνται σε Βόλο και Λάρισα.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι αθλητές:

Ματίλντα Νταλαμπύρα (Κ18 +70Κg)

1η θέση χρυσό μετάλλιο

Μιχαήλ Δημήτρης (Κ16 -66Κg)

2η θέση ασημένιο μετάλλιο

Δημήτρης Τσάτσης (Κ18 -73Κg)

5η θέση.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου: «Μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο αγώνων, ολοκληρώθηκε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχοντας στις αποσκευές οι αθλητές μας δύο πανευρωπαϊκά μετάλλια, 1 χρυσό και 1 ασημένιο, και μια 5η θέση με δύο νίκες και δύο ήττες, που εξίσου μοριοδοτεί τον αθλητή μας για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι πρωταθλητές μας, αφού σάρωσαν τα μετάλλια σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Νe Waza, σε Κύπελλο Eλλαδος Bjj, σε κύπελλο Β. Ελλάδος Ne Waza, πρόσθεσαν ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με την εθνική ομάδα, αποδεικνύοντας την τεχνική τους κατάρτιση, την ποιότητα της προπόνησης και το πάθος τους.

Ημέρες γεμάτες συγκίνηση, ένταση, χαρά, λύπη και μοναδικά συναισθήματα. Οι θυσίες των παιδιών, η προσπάθεια, οι ατελείωτες ώρες προπόνησης, η πίστη, η πειθαρχία και η χημεία αθλητών – προπονητή, αγωνιστικά αλλά και σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας έφεραν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Το ζίου-ζίτσου στη Θεσσαλία καλπάζει και κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά με ηγέτιδα σχολή την σχολή μας 360°Jiu Jitsu, την πολυπληθέστερη, με τις περισσότερες διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο αποδεικνύοντας το επίπεδο προπόνησης και της ποιότητας τόσο των αθλητών αλλά και του προπονητικού team. Την αποστολή των πρωταθλητών συνόδευε ο επικεφαλής προπονητής του συλλόγου 360° Συμεών Γιοβάνης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου