ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμός στο διαδίκτυο με τον… Χάνιμπαλ Λέκτερ Σουάρες

χαμός-στο-διαδίκτυο-με-τον-χάνιμπαλ-λ-446682

Με βαριά «καμπάνα» που είναι εξαιρετικά πιθανό να του στοιχίσει τη συμμετοχή του στο υπόλοιπο της διοργάνωσης κινδυνεύει ο Λουίς Σουάρες αν κριθεί ένοχος για τη δαγκωνιά στον παίκτη της εθνικής Ιταλίας Τζιόρτζιο Κιελίνι. Μέχρι να αποφανθεί, πάντως, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι χρήστες του διαδικτύου ψηφίζουν Σουάρες… δακτωτό!

Αν και ο ίδιος ο παίκτης της Ουρουγουάης, σε συνέντευξη που έδωσε μετά τον αγώνα με την Ιταλία, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλό του, το «ιστορικό» του τον προδίδει.

«Αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν στο γήπεδο. Συγκρούστηκα με τον ώμο του. Εκείνη την ώρα τρελάθηκα αλλά αυτά τυχαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται ιστορία έξω από αυτό» δήλωσε ο Σουάρες.

Οι φανατικοί του ποδοσφαίρου, ωστόσο, θυμούνται ότι ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει ήδη τιμωρηθεί δύο φορές για το δάγκωμα αντιπάλου του.

Όπως ήταν επόμενο, η περίεργη αυτή «συνήθεια» του παίκτη δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι του τα έψαλλαν αναλόγως με κάποιους άλλους να του απονέμουν το έπαθλο… χρυσής δαγκωνιάς.

«-Ποιον θα ψηφίσετε σαν κορυφαίο φορ του μουντιάλ; Σουάρεζ δαγκωτό!». «-Τα παιδιά του ο Σουάρεζ δεν τα παίρνει στις διακοπές -Γιατί; -φαγώνονται μεταξύ τους» και «Η αγαπημένη κουζίνα του Λουίς Σουάρεζ είναι όντως η ιταλική. Προσοχή, όμως: Προτιμάει το φαγητό του al dente!», ήταν μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου