ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους άφησαν με τα εσώρουχα

τους-άφησαν-με-τα-εσώρουχα-435604

Ασχημη υποδοχή επεφύλασσαν χθες φίλαθλοι της Νίκης στους παίκτες της ομάδας έξω από τους Ξενώνες του Πανθεσσαλικού μετά την ήττα από τον Τύρναβο. Το πούλμαν της αποστολής έφτασε στις 8.15 περίπου το βράδυ έξω από τους Ξενώνες, αφού εκεί διαμένουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και για λίγα λεπτά οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο για αυτούς σκηνικό, που αναμφίβολα τους τρομοκράτησε.

Η ήττα στον Τύρναβο που έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες για τα πλέι οφ και την άνοδο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μερίδα κυανόλευκων οπαδών. Από τη στιγμή που η ομάδα βγήκε εκτός στόχων αποφάσισαν να αντιδράσουν, αλλά εξοργισμένοι από το αποτέλεσμα διάλεξαν έναν ακραίο τρόπο. Σύμφωνα με μαρτυρίες ποδοσφαιριστών, αφού τους αποδοκίμασαν έντονα, εκμεταλλεύτηκαν το ολέθριο λάθος του οδηγού να ανοίξει την πόρτα του πούλμαν μπροστά σε 150 περίπου οπαδούς και ορισμένοι από αυτούς πρόλαβαν και μπήκαν στο λεωφορείο, ξεντύνοντας τους παίκτες της ομάδας. Τους έβγαλαν τις φόρμες και τις μπλούζες και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο νεαρός Παπαδήμας έμεινε με το εσώρουχο. Οι παίκτες φυσικά και δεν σκέφτηκαν να αντιδράσουν, φοβούμενοι τα χειρότερα. Αποσβολωμένοι άφηναν τους οπαδούς να τους ξεντύνουν και να παίρνουν ότι ρούχο είχε επάνω του το έμβλημα της Νίκης. «Δεν αξίζετε να τα φοράτε. Μην τολμήσετε να ξαναπατήσετε το πόδι σας στο γήπεδο» ήταν το μήνυμα των φιλάθλων. Στη συνέχεια άνοιξαν τον αποθηκευτικό χώρο του πούλμαν και πήραν από μέσα τους σάκους με τις εμφανίσεις και τις φανέλες.

Σε όλη τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου τα μέλη της αποστολής της Νίκης δεν κατέβηκαν από το πούλμαν και δεν αντέδρασαν σε καμία στιγμή. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους φυγαδεύσει και δεν κατέβηκε τελικά κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα στους ξενώνες.

Ακόμα και αργά χθες το βράδυ ορισμένοι από τους παίκτες δεν είχαν συνέλθει από το σοκ. Μερικοί μάλιστα σκέφτονταν μετά από επαφή που θα έχουν με τον Γιδόπουλο να του ζητήσουν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου