ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο νίκες για να ελπίζει

δύο-νίκες-για-να-ελπίζει-435604

Δύο νίκες προκειμένου να ελπίζει σε παραμονή θέλει ο Ρήγας Φεραίος στα τελευταία δύο παιχνίδια του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, κάνοντας την αρχή στο ματς κόντρα στα Μετέωρα την ερχόμενη Κυριακή. Την ίδια ώρα (5 μ.μ.) ο Πύρασος σε ματς γοήτρου θα αγωνιστεί στην έδρα του Πυργετού με σκοπό να διευρύνει το αήττητο σερί του και όχι μόνο.  
Δύο ήττες στα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν ο λόγος που ο Ρήγας Φεραίος έμεινε πίσω στη βαθμολογία και πλέον καλείται να πάρει το τρίποντο στα δύο εναπομείναντα ματς για την αυλαία του πρωταθλήματος με Μετέωρα (εντός) και Απόλλωνα Λάρισας (εκτός).
Η αρχή πρέπει να γίνει κόντρα στα Μετέωρα την ερχόμενη Κυριακή με την σέντρα να γίνεται στις 5 μ.μ. στο γήπεδο του Βελεστίνου. Για την ομάδα του Παναγιώτη Κουντούρη η νίκη είναι μονόδρομος και η κατάκτηση των τριών βαθμών επιβεβλημένη, ενώ τα ταυτόχρονα επιθυμεί και γκέλες αντιπάλων ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.
Απόντες θα είναι ο Χρήστος Γρούνας αλλά και ο Παναγιώτης Γούτσιος με τον πρώτο να εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών αφού συμπλήρωσε 10 κίτρινες στο ματς με την ΑΕ Σπερχειάδας όπου και υπέπεσε σε πέναλτι, ενώ από την άλλη ο Γούτσιος συμπλήρωσε τέσσερις και θα απουσιάσει μόνο από το ερχόμενο παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Βογιατζή με τον νεαρό μέσο να τραυματίζεται στην προπόνηση της Τρίτης στο γόνατο, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ματς απέναντι στα Μετέωρα.
Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι μόνο ο Ρήγας που καίγεται, καθώς βαθμό θέλει και η ομάδα της Καλαμπάκας η οποία και βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με ένα βαθμό έχοντας 29 αντί 27 του Ρήγα.
Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Ι. Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Πατσιά και Κωσνταντινίδη από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
 
Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου 
Ενα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο ήταν το περασμένο για την ομάδα του Πυράσου Νέας Αγχιάλου με τους μπλε να μην αγωνίζονται αλλά να παίρνουν ακόμη τρεις βαθμούς στην φετινή τους προσπάθεια. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου παραμένουν αήττητοι για ένα ολόκληρο γύρο και 14 αγωνιστικές και το μόνο βέβαιο είναι πως θέλουν την Κυριακή βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να διευρύνουν το σερί τους. Παράλληλα με νίκη διεκδικούν με αξιώσεις την κατάληψη της 3ης θέσης που βρίσκεται τώρα η ομάδα της Λάρισας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ ο κ. Θεοδωρόπουλος του συνδέσμου Φλώρινας με βοηθούς τους κ.κ. Κρομηλίδη και Σωτηριάδη.

Στις 7 Μαΐου η γιορτή   

Στο μεταξύ χθες ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πυράσου η διεξαγωγή της ετήσιας χοροεσπερίδας το συλλόγου. «Η διοίκηση του ΑΣ Πύρασος Ν. Αγχιάλου ανακοινώνει ότι η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 και ώρα 21:00 στο κέντρο διασκεδάσεως “Δαίδαλος” στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα επιμεληθεί ο Γιώργος Πάγκαλος και η ορχήστρα του, με τη συνοδεία του Θωμά Βούζα στο κλαρίνο. Προσκλήσεις για τη μεγάλη ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Πυράσου θα διατίθενται μετά τις γιορτές της Αναστάσεως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου