ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πυροβολισμοί σε μπαρ, εκτός Μουντιάλ ο Αγουέρο

πυροβολισμοί-σε-μπαρ-εκτός-μουντιάλ-ο-443572

To Μουντιάλ αποτελεί αφορμή για να «ανάψουν» τα αίματα και εκτός αγωνιστικού χώρου, μόνο που πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι δεν λύνουν τις «διαφορές» τους με μία… δαγκωνιά.

Αργεντινός φίλαθλος πυροβολήθηκε στο πόδι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία, προχθές το βράδυ στο Πόρτο Αλέγκρε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 36χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε σε μπαρ με άλλους θαμώνες, όταν ένας ένοπλος χρησιμοποίησε εναντίον του το όπλο του. Σε αναζήτηση του δράστη βρίσκεται η βραζιλιάνικη αστυνομία, καθώς ο τελευταίος εξαφανίστηκε μετά τη συμπλοκή.

Αλλά και στα αγωνιστικά οι Αργεντινοί έχουν μπελάδες, καθώς ο Κουν Αγουέρο έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει από τη συνέχεια του Μουντιάλ προβληματίζοντας τον Αλεχάντρο Σαμπέγια.

• Η έντονη βροχή πριν από το χθεσινό παιχνίδι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με τη Γερμανία προκάλεσε προβλήματα στην περιοχή Ρεσίφε, που θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με την Κόστα Ρίκα. Δρόμοι πλημμύρισαν και προκάλεσαν προβλήματα σε φιλάθλους που προσέγγισαν το γήπεδο πριν από τον αγώνα.

• Ο αποκλεισμός της Ακτής Ελεφαντοστού από την Ελλάδα ανέδειξε και τα προβλήματα στις σχέσεις ανάμεσα στους σταρ των Ιβοριανών. Οπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, οι Ντρογκμπά και Γιάγια Τουρέ διαπληκτίστηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν η αφορμή της έντασης στα αποδυτήρια πριν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα, με τον Ντρογκμπά να χρίζεται τελικώς αρχηγός.

• Ο Τσέζαρε Πραντέλι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ιταλίας μετά την αποτυχημένη παρουσία της «σκουάντρα ατζούρα» στο εν εξελίξει Μουντιάλ. Τρεις είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοί του στον πάγκο της ομάδας: ο Αλμπέρτο Τζακερόνι που θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Ιαπωνίας, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι που απολύθηκε από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επίσης απολυμένος από τον πάγκο της Μίλαν. Ορισμένα ΜΜΕ έβαλαν στους υποψηφίους και τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος όμως θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον επόμενο προπονητή της Ελλάδας.

kathimerini.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου