ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με διαιτητή… Κουκουλάκη

με-διαιτητή-κουκουλάκη-429052

Με αρκετά υπέρ θα υποδεχθεί αύριο το βράδυ ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, όπου διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.

Επίσης ο Ολυμπιακός που φέτος πήρε τον αέρα του αντιπάλου θέλει να τον κερδίσει όπως τον κέρδισε το 1973, όπως το έκανε το 1988 πάλι νεοφώτιστος στη μεγάλη κατηγορία και κυρίως όπως και τον περασμένο Δεκέμβρη για πρώτη φορά πήρε και νίκη εκτός έδρας, αλλά και στις 17 του περασμένου Απρίλη.

Ο Ολυμπιακός Β. έχει 4 νίκες σε βάρος του Παναθηναϊκού, τρεις στο Βόλο και μια στην Αθήνα, ενώ ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης ξανασφύριξε στο Βόλο στην αρχή της χρονιάς 5/1/11 (Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος 0-0 ) αλλά και πριν δύο χρόνια 16/2/09 (Ολυμπιακός – Κέρκυρα 1-1).

Αύριο στο ματς Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός (20:30) ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) που γεννήθηκε 25- 6 -75 θα έχει βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας), Δημήτριο Γκάγκα (Λάρισας), ενώ τέταρτος είναι ο Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας).

Ο Σταύρος Μάνταλος είναι αυτός που θα διευθύνει το άλλο αυριανό ντέρμπι κορυφής της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Για νίκη

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Μάκης Κατσαβάκης, που παρά την προχθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα, δήλωσε πως τώρα θέλει τη νίκη.

«Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας, αλλά όχι από το αποτέλεσμα.

Έχει ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Ότι αιφνιδιαστήκαμε από την ΑΕΚ είναι γεγονός. Τη βοήθησε και η διαιτησία γιατί όταν είδα το πέναλτι έκρινα ότι ήταν πολύ αυστηρό. Εμείς συνεχίζουμε και πάμε για νίκη στο επόμενο παιχνίδι» ανέφερε ο Σερραίος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟ

Τα δύο πρώτα ντέρμπι του ΠΑΟ ολοκληρώθηκαν με ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ. Πλέον ακολουθούν οι δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Κυριακή (15/5) στο «Πανθεσσαλικό» και την Τετάρτη (18/5) στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να θέλουν να πάρουν τις πρώτες τους νίκες!

Βέβαια η αποστολή μόνο (πιο) εύκολη δεν δείχνει να είναι σε σχέση με τις δύο αναμετρήσεις. Άλλωστε ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πετύχει το δύο στα δύο απέναντι στους «πράσινους» στην κανονική περίοδο, νικώντας τους με 1-0 στο ΟΑΚΑ και 3-2 στο Βόλο.

Έτσι η μίνι-παράδοση είναι αρνητική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είδε χθες Παρασκευή να προστίθενται νέα αγωνιστικά προβλήματα στα ήδη αρκετά που υπάρχουν. Ζιλμπέρτο και Χριστοδουλόπουλος αποκόμισαν τραυματισμούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμοι, κάτι που ισχύει δεδομένα εδώ και μέρες και για τους επίσης τραυματίες Σπυρόπουλο, Καραγκούνη και Μαρίνο!

Ο Βραζιλιάνος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος, που έγινε αλλαγή και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο, έχει υποστεί σύσπαση στους προσαγωγούς. Το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» περιμένει την σημερινή προπόνηση για να εκτιμηθεί η κατάστασή τους, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμοι.

Το μόνο καλό για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ότι ο Λέτο εξέτισε την τιμωρία των δύο αγώνων και πλέον θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, σε μια προσπάθεια να αρχίσει η αντεπίθεση από το Βόλο, να έρθει η πρώτη νίκη και να βελτιωθεί η ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο εξακολουθεί να προβληματίζει (ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ), την ώρα και που εξωαγωνιστικά η αβεβαιότητα είναι ακόμα μεγαλύτερη!

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου