ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην ΑΕΛ ο Ρόκας

στην-αελ-ο-ρόκας-437984

Δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Στάθης Ρόκας. Ο 31χρονος μέσος, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου το καλοκαίρι του 2013 στα ερυθρόλευκα, έμεινε ελεύθερος και έδωσε τα χέρια με τον Αλέξη Κούγια, όπως τόνισε σε συνέντευξη, που παραχώρησε, ο νέος -όπως όλα δείχνουν- μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι υπογραφές μεταξύ Βαγγέλη Πλεξίδα – Αλέξη Κούγια δεν έχουν μπει στην ΑΕΛ. Ωστόσο, ο δεύτερος δεν χάνει την πίστη του για τη συμφωνία και όπως δήλωσε το περασμένο Σάββατο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ok Radio 104,8», έκλεισε και την πρώτη μεταγραφή για τους «βυσσινί».

Συγκεκριμένα, ο Κούγιας δήλωσε: «Κλείσαμε την πρώτη σπουδαία μεταγραφή. Δώσαμε τα χέρια με τον Στάθη Ρόκα, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή». Ο 31 ετών μέσος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου (23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, Θρασύβουλο, Βύζαντα Μεγάρων, Ιωνικό και Ατρόμητο. Στην καριέρα του μετρά 274 ματς και 7 τέρματα.

Σε ό,τι αφορά στον προπονητή, υποστήριξε ότι δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν. Τόνισε, όμως: «Εγώ θα ήθελα το Νίκο Αναστόπουλο, αλλά μου είπαν να μην ακουμπήσουμε τη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί στη Λάρισα δεν τον θέλουν. Κι εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω καμία οξύτητα με τον ερχομό μου στη Λάρισα».

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Ρόκας βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που κατέθεσαν προσφυγή κατά του Ολυμπιακού Βόλου, αφού βλέποντας το διοικητικό κενό που υπάρχει στην ομάδα, θέλει να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ακόμη στον.. αέρα η Παναχαϊκή

Ο Αλέξης Κούγιας, αποχωρώντας από την Παναχαϊκή, άφησε… πίσω του συντρίμμια. Διανύοντας τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή ακόμη δεν έχει «κλείσει». Ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να συζητά με όμιλο Αθηναίων επιχειρηματιών αλλά οι εξελίξεις έχουν «παγώσει» εξαιτίας της κατάστασης στο πολιτικοοικονομικό σκηνικό της χώρας. Βέβαια, όπως αναφέρεται, εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις, αλλά ήδη η εν λόγω καθυστέρηση αναμένεται να έχει αντίκτυπο και στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Σύμφωνα λοιπόν με τα Μέσα της Πάτρας, το πιθανότερο είναι πως η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν δεν θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου όπως αρχικά αναμενόταν, αλλά θα πάρει παράταση για μια εβδομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου