ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χώρισε» και έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα

χώρισε-και-έρχεται-στον-ολυμπιακό-ο-437524

Ο Μάρκο Σίλβα συμφώνησε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον τερματισμό της μεταξύ τους συμφωνίας και πλέον αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Την επίτευξη συμφωνίας, ανάμεσα στις δύο πλευρές, ανακοίνωσε επίσημα η πορτογαλική ομάδα και αφορά επίσης τους συνεργάτες του, Ζοάο Πέδρο, Γκονσάλο Πέδρο και Πάουλο Σαμπάιο «Ρίφα».

Ακόμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, οι όροι για το “διαζύγιο” του Μάρκο Σίλβα και των συνεργατών του με την Σπόρτινγκ, που έχουν απολυθεί από τις 4 Ιουνίου. Αναφορές των πορτογάλων στο διαδύκτιο, υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές χρειάστηκε να κάνουν βήματα για να φτάσουν στην προσέγγιση.

Σύμφωνα με την “Record”, ο 37χρονος τεχνικός είχε αξιώσει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ ευρώ, αλλά η Σπόρτινγκ ήταν διατεθειμένη να του δώσει 500.000, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής είχε αρνηθεί τον όρο να μην εργαστεί σε μια εκ των Πόρτο και Μπενφίκα μέχρι το 2018.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην βοηθός του Μάρκο Σίλβα, “Ρίφα”, επιβεβαίωσε ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ, προκειμένου εκείνος να παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου της Λισαβονας εώς το 2018, οπότε και έληγε το συμβόλαιό του, όμως μετά από “μια δεύτερη σκέψη, έγινε κατανοητό το αίτημα απόλυσης για προσωπικούς λόγους”.

“Με αυτή την ευκαιρια θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ για τον υποδειγματικό τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”, είπε χαρακτηριστικά ο Πάολο Σαμπάιο “Ρίφα”.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου