ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο τα παιδιά της Δημητριάδος

με-τον-ολυμπιονίκη-στέφανο-ντούσκο-τα-436219

Η δεύτερη φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στο άθλημα της κωπηλασίας ολοκληρώθηκε προχθές Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς.

Η διοργάνωση είχε ξεκινήσει την Παρασκευή μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, με τη διοίκηση του διοργανωτή ΝΟ Μαυροχωρίου να βραβεύει τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Στέφανο Ντούσκο, κατά την τελετή έναρξης, παρουσία των τοπικών αρχών, του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ καθώς και όλων των συμμετεχόντων αθλητών, που αποθέωσαν τον Ελληνα Ολυμπιονίκη και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Το ίδιο συνέβη και με τους τρεις κωπηλάτες της Δημητριάδος Βόλου (Τσιοκάρας Ιωάννης, Παλήας Απόλλωνας, Εριόλα Γκιάτα), ενώ και ο σύνοδος της αποστολής του συλλόγου, Νίκος Σολομωνίδης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα ΑΜΕΑ του συλλόγου και συνόδευσε την αποστολή, φωτογραφήθηκε με τον χρυσό Ολυμπιονίκη.

Όπως μάλιστα επισήμανε ο έφορος του τμήματος κωπηλασίας της Δημητριάδος, Χρήστος Χάγιας, στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Γιαννιώτης πρωταθλητής ήταν πολύ απλός και καταδεκτικός και είχε την υπομονή να φωτογραφηθεί με όλα τα παιδιά κι εκείνος τους συμβούλευσε να μην απογοητεύονται ποτέ στις αποτυχίες.

Επίσης, η Ομοσπονδία Κωπηλασίας μοίρασε αφίσες του Ντούσκου σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, προκειμένου αυτές να κοσμήσουν τα γραφεία τους ή να τις μοιράσουν σε σχολεία.

Γενικότερα στη Συνάντηση Ανάπτυξης με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου και την Αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ, το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας έδωσε τα καλύτερα διαπιστευτήριά του.

Οι 240 αθλητές κι αθλήτριες ηλικίας 12-14 ετών από 24 σωματεία όλης της χώρας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους δέκα τελικούς και εννιά μικρούς τελικούς της τελευταίας μέρας, ανέβασαν στα ύψη τον συναγωνισμό και απέδειξαν περίτρανα ότι το μέλλον τους στην κωπηλασία προδιαγράφεται λαμπρό.

Ο 23χρονος αθλητής κωπηλασίας ΑΜΕΑ, Νίκος Σολομωνίδης, με τον Στέφανο Ντούσκο

Ο Στέφανος Ντούσκος τη στιγμή της βράβευσής του στην Καστοριά

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου