ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία: Ανανέωσε με Σουόνσι ο Μίτσου

αγγλία-ανανέωσε-με-σουόνσι-ο-μίτσου-43195

Ο Μίτσου επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Σουόνσι κατά ένα έτος, δηλαδή ως το 2016, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της πρέμιερ λιγκ.

«Ήταν μια εύκολη απόφαση. Ζω ένα όνειρο στη Σουόνσι. Πιθανότατα απολαμβάνω το παιχνίδι μου περισσότερο από ποτέ,» δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στην ιστοσελίδα της ουαλικής ομάδας.« Είναι εύκολο να παίξεις με αυτή την ομάδα και απόψε έχω την ευκαιρία να φτάσω στον πρώτο τελικό της καριέρας μου (η ρεβάνς με την Τσέλσι για τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ),» πρόσθεσε.

Ο Μίτσου αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ράγιο Βαγεκάνο έναντι 2,2 εκατομμυρίων λιρών και είναι η αποκάλυψη της σεζόν στην Αγγλία. Μέχρι τώρα έχει σκοράρει 13 φορές στην πρέμιερ λιγκ (4ος στην κατάταξη) και συνολικά 16 σε 28 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα ο προπονητής, Μίκαελ Λάουντρουπ, να τον χαρακτηρίσει ως την «αγορά της χρονιάς».

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του και η ευχέρεια στην εκτέλεση είχαν αναπτύξει τη φημολογία ότι ο ουαλικός σύλλογος δεν θα μπορούσε να τον διατηρήσει στις τάξεις του, δεδομένου του αυξανόμενου ενδιαφέροντος από μεγαλύτερες ομάδες.

Όλα αυτά, όμως, χωρίς να ζητηθεί ποτέ η άποψη του Ίβηρα στράικερ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «έχω διαβάσει και ακούσει όλη τη φημολογία, αλλά δεν με ενδιαφέρει και γι’ αυτό υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Περνάω πάρα πολύ καλά, γιατί η ομάδα προσπαθεί πάντα να παίξει ποδόσφαιρο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο παιχνίδι και το να βοηθήσω τη Σουόνσι να έχει επιτυχίες. Αυτή είναι η ζωή μου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου