ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλη 2-2 η Δήμητρα με τη Φήκη  

ισόπαλη-2-2-η-δήμητρα-με-τη-φήκη-431837

Πολλή … βροχή και πολλά γκολ στο φιλικό της Δήμητρας με τη Φήκη Τρικάλων χθες στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου ήρθε ισόπαλη 2-2 με κακές καιρικές συνθήκες, καταφέρνοντας να προηγηθεί στα μέσα του πρώτου μέρους, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δυο γκολ, μένοντας πίσω στο σκορ. Ωστόσο, βρήκε την ισοφάριση με τυχερό τρόπο.

Συγκεκριμένα, στη φάση του 1-0 ο Σιόβας, που έπαιξε για μία ακόμη φορά βασικός, είχε σουτ στο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει προς τα δεξιά και να καταλήγει στον Κρανά. Αυτός σέντραρε στο πίσω δοκάρι και ο Σιόβας, αφού προσποιήθηκε σε αντίπαλο, βρήκε δίχτυα με νέο σουτ στο 21’.

Παρ’ όλα αυτά η Δήμητρα δέχθηκε στην εξέλιξη του αγώνα δύο τέρματα στο 36’ και το 40’, όμως στο 78’ κατόρθωσε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ, καθώς αμυντικός της Φήκης με… πολύ όμορφο πλασέ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, προσπαθώντας να απομακρύνει κεφαλιά προς τα πίσω του Σιόβα, έπειτα από γέμισμα του Στεφανή.

Σε γενικές γραμμές η Δήμητρα ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, πιο πιεστική, είχε ευκαιρίες και πριν το 1-0 και μετά, ενώ πλήρωσε μία αδράνεια λίγων λεπτών, όταν και δέχθηκε δύο απανωτά τέρματα. Ο Στέλιος Αρσένος προσπαθεί να κάνει πλέον περισσότερες δοκιμές, αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα δύο βδομάδες αργότερα και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Η Δήμητρα αγωνίστηκε με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν οι Φαράντος, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος και Θοεοδωρόπουλος. Καρράς, Μαυροζούμης είχαν ρόλο αμυντικών χαφ και ο Αναστασίου ήταν μπροστά τους, ενώ στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Κρανάς δεξιά και Βουρδάκης αριστερά. Τέλος, τον κλασικό προωθημένο αποτέλεσε ο Σιόβας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μπόλης, Δημητρίου, Στεφανής, Χρόνης, Μπουμπούκης, Θωμαΐδης, Μπιρμπίλης, Χαρχαλάκης, Λάμπος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου