ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ψάξτε για άλλο εξιλαστήριο θύμα»

ψάξτε-για-άλλο-εξιλαστήριο-θύμα-430611

Σφοδρή επίθεση κατά πάντων κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου και με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ καταφέρεται κυρίως εναντίον όσων προεξοφλούν τον υποβιβασμό της ομάδας, αφού και χθες υπήρξαν δημοσιεύματα τέτοιου τύπου…

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Τόρης βρέθηκε χθες στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα όπου επικυρώθηκε η βαθμολογία και διαπίστωσε πως πολλοί ομόλογοί του έχουν την ίδια άποψη πως η βολιώτικη ομάδα δεν εμπλέκεται στην υπόθεση koriopolis και δεν στέκεται κατηγορία εναντίον της, ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση της ΠΑΕ εξαπέλυσε γενική επίθεση με ανακοίνωσή της, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αναφέρεται και δεν αναμιγνύεται πουθενά στην υπόθεση αυτή. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να ψάξετε για άλλο εξιλαστήριο θύμα», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Προφανώς η δοκιμασία που βιώνει ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μας Αχιλλέας Μπέος δεν αρκεί, εγκαινιάσατε ήδη νέα πτέρυγα για να φυλακίσετε μια ομάδα, μια πόλη, ένα όνειρο. Ματαιοπονείτε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε καθημερινά μία μεθοδευμένη προσπάθεια από συγκεκριμένα ΜΜΕ να εμφανίσουν ως βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποβιβαστεί κατηγορία. Και επειδή η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση της αλήθειας έχουν τα όρια τους, οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση στις ποικιλώνυμες Κασσάνδρες που έχουν πάρει εργολαβία το «υψηλό» έργο της μαντικής.

Θα συμφωνήσουμε ότι σε άλλες «σκοτεινές» εποχές για τη χώρα, θα μπορούσε να ληφθεί μια τέτοια απόφαση με διάταγμα του τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε». Σήμερα όμως υπάρχει δημοκρατία και η δικαιοσύνη αποφαίνεται βάσει στοιχείων και αποδείξεων και σε καμία περίπτωση σύμφωνα με πολιτικές και δημοσιογραφικές επιθυμίες και υποδείξεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αναφέρεται και δεν αναμιγνύεται πουθενά στην υπόθεση αυτή. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να ψάξετε για άλλο εξιλαστήριο θύμα. Αρκετά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ότι έχει κερδίσει μέχρι σήμερα, το κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους πανάξια, αναγκάζοντας αντιπάλους και φίλους να τον χειροκροτήσουν.

Προφανώς η δοκιμασία που βιώνει ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μας Αχιλλέας Μπέος δεν αρκεί, εγκαινιάσατε ήδη νέα πτέρυγα για να φυλακίσετε μια ομάδα, μια πόλη, ένα όνειρο…

Ματαιοπονείτε.

Υ.Γ.: Για όσους δημοσιογράφους δεν γνωρίζουν, θα θέλαμε να τους πληροφορήσουμε ότι οι Αθλητικοί Εισαγγελείς απαγγέλουν κατηγορίες και σε καμία περίπτωση δεν προτείνουν ποινές.

Υ.Γ 2: Κάποιοι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι τις τελευταίες ημέρες προσπαθούσαν να πείσουν τους Έλληνες φιλάθλους ότι η ΟΥΕΦΑ θα αποκλείσει από την Ευρώπη τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη και χωρίς να έχει απαγγελθεί πειθαρχική κατηγορία εις βάρος του. Αν δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας, σας πληροφορούμε ότι την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τη Ράντ Βελιγραδίου για το Γιουρόπα Λιγκ. Σας ζητάμε συγγνώμη που δεν επιτρέψαμε να επαληθευτούν οι «έγκυρες» πληροφορίες σας».

Σημειώνεται πως στο Βελιγράδι θα βρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού καθώς από την περασμένη εβδομάδα και τυπικά άρθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια μέλη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τους φιλάθλους που θέλουν να μεταβούν στη σερβική πρωτεύουσα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα και να είναι παρόντες στην πρώτη ευρωπαϊκή ερυθρόλευκη εμπειρία!

Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε δικαίωση του Δ.Σ. αφού επικυρώθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα όπως είχαν ζητήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Τόρης, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους Γιώργο Πράτο, Γιώργο Βαρούτσικο αλλά και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Τάκη Γιαννόπουλο.

Επίσης με την απόφαση ελεύθεροι να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ήταν ο Θανάσης Κανελλόπουλος, αλλά και όλοι όσοι φάνηκαν να εμπλέκονται για απλή συνέργεια στην υπόθεση koriopolis αλλά δεν έχουν κληθεί ούτε σε απολογία ούτε αποδείχθηκε ότι συντρέχει λόγος να κατηγορούνται…

Έτσι η σημερινή μέρα είναι μέρα προετοιμασίας για την πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο του Ολυμπιακού που θα βρεθεί αντιμέτωπος μεθαύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου με τη σερβική Ραντ στο Βελιγράδι για το β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου