ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καυτή εβδομάδα για τη Νίκη

καυτή-εβδομάδα-για-τη-νίκη-417129

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
 
Μια καυτή εβδομάδα ξεκινά από αύριο για την ομάδα της Νίκης, η οποία μπαίνει στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις τόσο με αγώνα Κυπέλλου, όσο και με αγώνα πρωταθλήματος.
 
Για αρχή η Νίκη καλείται στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη στις 2 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς την ομάδα του Θρασύβουλου, κάνοντας έτσι σεφτέ στις φετινές της υποχρεώσεις. Μάλιστα η ομάδα της Φυλής μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League δεν έχει καταφέρει όχι μόνο να πάρει βαθμό σε τρεις αναμετρήσεις, αλλά ούτε να πετύχει τέρμα και είναι κάτι που κάνει την ομάδα της Νίκης περισσότερο αισιόδοξη.
 
Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους και για το πρωτάθλημα, αγωνιζόμενοι αυτή τη φορά μακριά από την έδρα τους φιλοξενούμενοι του νεοφώτιστου στη Football League 2 Οικονόμου Τσαριτσάνης την επόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου.
Οι προπονήσεις στο κυανόλευκο στρατόπεδο γίνονται καθημερινά και πιο δυνατές με τον τεχνικό Αλέξη Αλεξίου να θέλει να ανεβάσει τους ρυθμούς των ποδοσφαιριστών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν μέχρι στιγμής οι Παναγιώτης Πετράς και Λυμπέρης Στεργίδης, οι οποίοι αισθάνονται μικροενοχλήσεις σε γάμπα και δικέφαλο αντίστοιχα, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως θα τεθούν κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια της συνέχειας. Παράλληλα υπάρχει προβληματισμός αναφορικά με τις τρεις θέσεις των «μικρών» ποδοσφαιριστών, αφού δεν έχει φθάσει ακόμη η κάρτα του Πεχλιβανόπουλου, ενώ αναμένεται και η ελληνοποίηση του Κυπτίου.
Ετσι ο Αλέξης Αλεξίου θα μπορεί να υπολογίζει ως «μικρούς» στους Λουκίνα, Κοντοχρήστο, Μουδούρογλου, Αργύρη, Ζαρίφη, Χολέβα και Νασιακόπουλο οι οποίοι στα τελευταία φιλικά παιχνίδια έχουν πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
 
Μπορεί φετινός στόχος της Νίκης να είναι η άνοδος και μόνο ωστόσο οι κυανόλευκοι δεν παραμελούν σε καμία περίπτωση και το Κύπελλο από όπου μπορούν να υπάρξουν σημαντικά έσοδα από τη μια από τη πώληση των εισιτηρίων και από την άλλη από το πριμ της πρόκρισης που μπορεί να ξεπεράσει και τις 50 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα αν η Νίκη προκριθεί στον επόμενο γύρο τότε θα αγωνιστεί και πάλι εντός έδρας αυτή τη φορά απέναντι σε ομάδα της Super League τον Λεβαδειακό. Βέβαια η προσοχή έχει εστιαστεί στο ματς της Τετάρτης και από εκεί σειρά παίρνει το ματς πρωταθλήματος με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης… Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα την Τετάρτη στο Παντελής Μαγουλάς θα είναι πανηγυρική, με τους φίλους της ομάδας να προετοιμάζονται για μία μεγάλη γιορτή με την έναρξη των υποχρεώσεων του συλλόγου.
 
Τα εισιτήρια διαρκείας
Οι προεγγραφές για τις νέες κάρτες διαρκείας συνεχίζονται. Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα και τα χρυσά διαρκείας η τιμή ορίστηκε στα 200 ευρώ, ενώ για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου και της Θύρας 3 στα 100 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν διαρκείας θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρίας Grapheteria που σε συνεργασία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει αναλάβει την προώθηση τους αλλά και άλλες δραστηριότητες του συλλόγου. Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 (έναντι Village Cinemas) και εκεί θα γίνεται αρχικά η καταγραφή των στοιχείων όσων επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24210-25521 από τις 10 π.μ. ως τις 5 μ.μ.
 
Πρόσκληση Μετόχων στη Γ.Σ.
Στις 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η τακτική Γ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην οποία ήδη έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι από ορκωτούς λογιστές προκειμένου να γίνει γνωστό το οικονομικά άνοιγμα. Η Γ.Σ. θα λάβει χώρα στις 7 μ.μ. στο Μεταξουργείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας, καλούνται οι Μέτοχοι της Ανωνύμου Εταιρείας «Γ.Σ. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7μ.μ, στην αίθουσα προβολών του συγκροτήματος «Μεταξουργείο» στην οδό Καραμπατζάκη, στη Νέα Ιωνία Βόλου, για να συζητήσουν και αποφασίσουν επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ως εξής:
Θέμα 1ον: Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Οικονομικών καταστάσεων, της εταιρικής χρήσης που έληξε την 30 Ιουνίου 2011, μαζί με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
Θέμα 2ον: Έγκριση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, που ελήφθησαν κατά την περίοδο 1/7/2010-30/06/2011 και απαλλαγή των μελών του Σώματος και του Ορκωτού Ελεγκτού, από κάθε ευθύνη αποζημίωσης, για τα πεπραγμένα της υπό κρίση χρήσης.
Θέμα 3ον: Ορισμός ενός (1) τακτικού Ορκωτού Ελεγκτού και ενός (1) αναπληρωματικού του, για την διαχειριστική περίοδο 1/7/2011 – 30/6/2012 και καθορισμός της αμοιβής τους.
Θέμα 4ον: Εκλογή νέου Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου.
Θέμα 5ον: Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και τροποποίηση του, περί Μετοχικού Κεφαλαίου, άρθρου του καταστατικού.
Θέμα 6ον: Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί θεμάτων που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν και δικαιούνται να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας, να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας, ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να καταθέσουν τις σχετικές αποδείξεις και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεως τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου