ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφωνία για τον τρόπο λειτουργίας του Πανθεσσαλικού Σταδίου από την Επιτροπή Διαχείρισης

συμφωνία-για-τον-τρόπο-λειτουργίας-το-410938

Σύσκεψη, με την συμμετοχή του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, των μελών της Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου και των εκπροσώπων των αθλητικών συλλόγων και σωματείων που χρησιμοποιούν τους χώρους του, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και συζητήθηκαν θέματα κατανομής χρόνου χρήσης των διαθέσιμων χώρων, τόσο σε επίσημους αθλητές και συλλόγους, όσο και σε μεμονωμένους πολίτες που επιθυμούν να αθλούνται ερασιτεχνικά.

Διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων για τον τρόπο λειτουργίας, που θα καθορίζεται λεπτομερώς σε κανονιστική απόφαση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς, που σύντομα θα αναρτηθεί δημόσια για την ενημέρωση όλων.

Οπως αποφασίστηκε, στη διάθεση των αθλουμένων, μέσω επίσημων συλλόγων, θα βρίσκεται το κεντρικό στάδιο, καθημερινά από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ τη χειμερινή περίοδο και από τις 5 έως τις 9μ.μ. τη θερινή περίοδο, και αντίστοιχα για τους μεμονωμένους πολίτες που θέλουν να αθληθούν το βοηθητικό στάδιο, με το ίδιο ωράριο λειτουργίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου