ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάκκαρη: Το Σάββατο, περίπου στις 15:00, η μάχη με την Σβιόντεκ για τις “4“ του Ostrava Open

σάκκαρη-το-σάββατο-περίπου-στις-1500-η-μά-404375

Ένα εμπόδιο χωρίζει πλέον την Μαρία Σάκκαρη από το να βρεθεί στο μεγάλο τελικό του Ostrava Open, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να νικάει με 2-0 σετ (7-5, 6-3) την Τερέζα Μαρτίντσοβα το απόγευμα της Παρασκευής και να κλείνει ραντεβού στα ημιτελικά με την Ίγκα Σβιόντεκ.

Η Πολωνή χρειάστηκε από την πλευρά της να αποκλείσει την Έλενα Ρουμπάκινα στην προημιτελική φάση νικώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-2) και έτσι οι δύο αθλήτριες θα μονομαχήσουν για το ποια θα κλείσει θέση στον τελικό με φόντο το τρόπαιο.

Μία αναμέτρηση που δεν θα αργήσει πολύ, αφού όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, Μαρία Σάκκαρη και Ίγκα Σβιόντεκ θα βρεθούν στο κορτ, η μία απέναντι στην άλλη, το Σάββατο (25/9), με ώρα έναρξης περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

“Δεν σέρβιρα καλά και αυτό ήταν απογοητευτικό αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα και έκανα το break στο “πέντε όλα” στο πρώτο σετ και σίγουρα στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Άρχισα να εμπιστεύομαι περισσότερο τον εαυτό μου, έπαιζα έτσι και έτσι αλλά άρχισα να παίζω καλύτερα. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και πίστεψα στον εαυτό μου”, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη στο φινάλε του νικηφόρου αγώνα της επί της Μαρτίντσοβα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου