ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασταμάτητος ο 16χρονος Βολιώτης Ηλίας Καρνάβας

ασταμάτητος-ο-16χρονος-βολιώτης-ηλίας-κ-403043

Την ευκαιρία να κερδίσει εμπειρίες και να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο του είχε ο νεαρός Βολιώτης αθλητής του Ολυμπιονίκη Βόλου, Ηλίας Καρνάβας, συμμετέχοντας σε σειρά αγώνων πρόσφατα.

Αρχικά, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ο 16χρονος αθλητής συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο σε επίπεδο παίδων, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Κατερίνης.

Ο νεαρός αθλητής πήρε μέρος με την εθνική ομάδα πάλης και μετά από πολύ δυνατά παιχνίδια κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία των 70 κιλών, χάνοντας μόνο σε ένα παιχνίδι από τον Ρουμάνο Σουμπτρίτσα. Στη συνέχεια ο Καρνάβας αναχώρησε για τη Ρουμανία, όπου πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης, στο οποίο κέρδισε τη συμμετοχή του από την 5η θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εκεί, και στην πόλη Κωστάντζα ο αθλητής του Ολυμπιονίκη Βόλου κατέκτησε και πάλι την 5η θέση στην άμμο, αφήνοντας ωστόσο εκ νέου πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον.

Σε σύνολο τριών αγώνων κατάφερε να κερδίσει τα δύο, χάνοντας τον τρίτο από μετέπειτα νικητή της κατηγορίας των παίδων. Από τη μεριά του ο Ολυμπιονίκης Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, συγχαίροντας τον αθλητή για την πορεία του και την εξαιρετική του εμφάνιση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου