ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δευτέρα η «πρώτη» με Φεράντο

δευτέρα-η-πρώτη-με-φεράντο-397173

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 7μ.μ. και στο γήπεδο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Βόλος Ν.Π.Σ., ενώ θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οπως αναφέρεται επίσης σε ανακοίνωση των κυανέρυθρων, «στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, όπως και στην πρώτη συγκέντρωση της ερχόμενης Δευτέρας, θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας, όπως επίσης και οι γυναίκες και τα παιδιά».

Οσον αφορά την υπόθεση προπονητή, οι κυανέρυθροι έστρεψαν την προσοχή τους στην αγορά της Ισπανίας. Έτσι, ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία του Βόλος Ν.Π.Σ. είναι ο Χουάν Φεράντο, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η έλευσή του στον Βόλο.

Ο Χουάν Φεράντο είναι 36 χρόνων (2/1/1981) γεννημένος στη Βαρκελώνη, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων. Συγκεκριμένα την περσινή περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής Λινάρες (3η κατηγορία), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λεονέσα (3η κατηγορία). Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη, ωστόσο δεν πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του, καθώς τον Σεπτέμβριο αποχώρησε.

Η προπονητική καριέρα του Χουάν Φεράντο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 όταν ανέλαβε πρώτος προπονητή στη Σερίφ από τη Μολδαβία, η οποία και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Επιπλέον ο Χουάν Φεράντο, διατέλεσε πρώτος προπονητής στην U18 της Μάλαγα, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και επιπλέον έχει υπάρξει μέλος του προπονητικού τιμ της Μπράιτον και της Άρσεναλ. Ο Χουάν Φεράντο αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, ώστε να πιάσει αμέσως δουλειά και να δώσει και το παρών στην… πρώτη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η διοίκηση του «Βόλος Ν.Π.Σ.» ανακοινώνει την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η διάρκεια της συνεργασίας με τον 36χρονο Ισπανό προπονητή θα είναι 1+1+1 χρόνια. O Χουάν Φεράντο την περσινή περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ισπανικής Λινάρες, ενώ ξεκίνησε την προπονητική τού καριέρα από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου