ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πέταξε» για τη Βραζιλία το Καμερούν

πέταξε-για-τη-βραζιλία-το-καμερούν-394995

Λύθηκε τελικά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα χρήματα που επρόκειτο να πάρουν οι διεθνείς του Καμερούν για την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ κι έτσι η αποστολή αναχώρησε για τη Βραζιλία, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες αρνήθηκαν το πρωί της Κυριακής να μπουν στο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε στην «χώρα του καφέ» για τον λόγο που προαναφέραμε

Εντούτοις μετά από έκτακτη συνάντηση με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, συμφώνησαν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων και μετά από 12ωρη καθυστέρηση η αποστολή αναχώρησε από την πρωτεύουσα, Γιαουντέ, με προορισμό τη Βραζιλία, όπου αναμένεται να φτάσει σήμερα το βράδυ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βόλκερ Φίνκε, είχε τονίσει νωρίτερα ότι το ποσό των 61.000 λιρών που θα έπαιρναν οι παίκτες ως μπόνους για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν αρκετό.

Αφού λύθηκε το θέμα και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, Ζόζεφ Οβόνα, είπε μεταξύ άλλων: «Τα πάντα τακτοποιήθηκαν. Δεν υπάρχει, πλέον, κανένα πρόβλημα και νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται η εθνική είναι να συγκεντρωθεί προς μία κατεύθυνση».

Διαβάστε επίσης:

Αρνήθηκαν να αναχωρήσουν για Βραζιλία οι παίκτες του Καμερούν

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου