ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε ο Βόλος ΝΠΣ

ξεκίνησε-ο-βόλος-νπσ-389997

Από χθες Δευτέρα 17 Ιουλίου και από το γήπεδο της Νεάπολης ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Βόλος ΝΠΣ πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη συγκέντρωση, όπου τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λίγο αργότερα και μετά τον αγιασμό, οι παίκτες πάτησαν χορτάρι, όπου υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή Φεράντο και των συνεργατών του (Φίλιππου Μπολοβίνη προπονητή τερματοφυλάκων και Αργύρη Παλάσκα γυμναστή) ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους, ενώ από σήμερα Τρίτη θα βρεθούν στο γήπεδο του Βελεστίνου, όπου και θα προπονούνται για το επόμενο διάστημα και πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του συλλόγου (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος 24210-27861) καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 25 ευρώ. Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησης, τα μέλη θα λαμβάνουν και την κάρτα τους.

Το παρών έδωσαν χθες οι ποδοσφαιριστές ο Μιγκέλ Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία, Αργεντινός μέσος με θητεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Μαρσέλο Αλεχάνδρο Πέντα, που την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Αλέξανδρος Ζέρης που ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου από το 2013 έως τον Ιανουάριο του 2016 και τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Χανίων, ο Στέργιος Δημόπουλος (25/5/1990) κεντρικός αμυντικός που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα, ο Βασίλης Μάντζης (4/12/1991) επιθετικός, που την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Κισσαμικού έχοντας 32 συμμετοχές και 3 γκολ, Ραφαήλ Μελισσόπουλος (20χρονος εξτρέμ δανεικός από την Ξάνθη), Αντώνης Ντεντάκης (δεξιός μπακ από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ), Δημήτρης Διμινάς (17χρονος μέσος από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας), Στέργιος Φαρμάκης (23χρονος τερματοφύλακας από τον ΑΟ Καρδίας), ο νεαρός στόπερ του Εθνικού Καρδίτσας Θωμάς Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ντόσης, ο 23χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Πατσιογιώργος, ο 21χρονος μέσος Αλέξανδρος Πιασόπουλος και ο 19χρονος μέσος Γιώργος Κυπαρίσσης. Οι τέσσερις τελευταίοι την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Πύδνα Κίτρους και θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στον Βόλος Ν.Π.Σ.)

Σημειώνεται πως ο προπονητής του «Βόλος Ν.Π.Σ.» είναι ο Ισπανός Χουάν Φεράντο, που την περσινή περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ισπανικής Λινάρες, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ο Χουάν Φεράντο είναι 36 χρόνων (2/1/1981) γεννημένος στη Βαρκελώνη, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων. Συγκεκριμένα την περσινή περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής Λινάρες (3η κατηγορία), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λεονέσα (3η κατηγορία).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου