ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 31 Ιουλίου η «πρώτη» του Ρήγα Φεραίου

στις-31-ιουλίου-η-πρώτη-του-ρήγα-φεραί-388835

Το απόγευμα της 31ης Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου, μετά και την αίσια κατάληξη στο διοικητικό κομμάτι.

Μία μέρα μετά και τη συγκρότηση του Δ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας οι Βελεστινιώτες σήκωσαν μανίκια προετοιμαζόμενοι για ακόμη μία χρονιά στη Γ’ Εθνική. Ύστερα από τη σύσταση της νέας διοίκησης, ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, με τον ιστορικό σύλλογο του Βελεστίνου να συγκροτεί και επιτροπή μεταγραφών.

Σε συνεργασία με τους τεχνικούς Σπαθή – Αλεξίου, οι κυανόλευκοι ήδη επιχειρούν επαφές με παίκτες που αποτέλεσαν μέλος της ομάδας την περασμένη περίοδο προκειμένου να έχουν ένα όσο το δυνατόν πιο γεμάτο ρόστερ την ημέρα που θα γίνει η αρχή της νέας περιπέτειας στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, και σήμερα αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις. Παράλληλα, πρόκειται να γίνουν κρούσεις και σε παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου στο πρόσφατο παρελθόν.

Επιτροπή μεταγραφών

Άμεσες ήταν οι κινήσεις στον Ρήγα Φεραίο ύστερα από την ανάδειξη νέας διοίκησης, με τον σύλλογο του Βελεστίνου να συγκροτεί και επιτροπή μεταγραφών που θα «τρέξει» τις επαφές για ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας την περσινή σεζόν και θα αναλάβει παράλληλα την προσέλκυση μεταγραφικών στόχων.

Αναλυτικά η σύσταση της επιτροπής και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο: Ντόντου Δήμητρα, 6978943043, Χατζής Γιώργος 6974144187, Σταμούλης Γιώργος 6983527095, Βασιλειάδης Παναγιώτης, Μπαλαμώτης Γιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου