ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Βουλγαρία ο Καλανδαρίδης

στη-βουλγαρία-ο-καλανδαρίδης-388795

Ξεκινάει σήμερα 19 Ιουλίου στη Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ) της Βουλγαρίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές κι αθλήτριες κάτω των 23 ετών με τη συμμετοχή 6 Ελλήνων κωπηλατών που απαρτίζουν τέσσερα συνολικά πληρώματα.

Πιο αναλυτικά θα αγωνιστούν στο σκιφ ο Βολιώτης Γιάννης Καλανδαρίδης, στο σκιφ ελ. βαρών ο Νίνος Νικολαΐδης, στο διπλό σκιφ οι Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου, και στο διπλό σκιφ ελ. βαρών οι Θωμαής Εμμανουηλίδου και Μαρία Πέργουλη.

Στη Βουλγαρία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23 θα πάρουν μέρος 837 αθλητές και αθλήτριες που συνθέτουν 313 πληρώματα από 53 χώρες όλου του πλανήτη.

Πρώτος στη μάχη των προκριματικών θα πέσει ο Νίνος Νικολαΐδης που θα λάβει μέρος στις 17:35 στην πρώτη σειρά των προκριματικών του σκιφ ελ. βαρών με στόχο μια θέση μέσα στην πρώτη τριάδα που θα του δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Θα ακολουθήσει στις 18:15 o Γιάννης Καλανδαρίδης στον προκριματικό του σκιφ που θα διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα για να συνεχίσει στα προημιτελικά επίσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου