ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεκάδα» ανανεώσεων στον Ρήγα Φεραίο

δεκάδα-ανανεώσεων-στον-ρήγα-φεραίο-387653

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν προχωρά με γοργούς ρυθμούς για τον Ρήγα Φεραίο, που ανακοίνωσε την παραμονή 10 ποδοσφαιριστών, ανάμεσά τους βασικά στελέχη αλλά και ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν από τον πάγκο την περσινή περίοδο με έντονο και το νεανικό στοιχείο.

Έτσι, η ομάδα, ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ’ Εθνική, συμπληρώνει σημαντικό κομμάτι του ρόστερ δείχνοντας και τη δύναμή της διοικητικά ύστερα από ένα και πλέον μήνα αβεβαιότητας. Φυσικά, οι επαφές για ανανεώσεις με μέλη της περσινής ομάδας αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται από την επιτροπή μεταγραφών που συστάθηκε, η οποία σε συνεργασία με τους νέους τεχνικούς (Σπαθή-Αλεξίου) θα φροντίσει ώστε στις 31 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκκρεμότητες.

Ενώ στις 31 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου, η επιτροπή μεταγραφών που συστάθηκε (Ντόντου Δήμητρα, 6978943043, Χατζής Γιώργος 6974144187, Σταμούλης Γιώργος 6983527095, Βασιλειάδης Παναγιώτης, Μπαλαμώτης Γιάννης) κατάφερε πολύ γρήγορα να έρθει σε συμφωνία με δέκα παίκτες από το περσινό ρόστερ, εκ των οποίων οι δύο είναι αυτοί που θα αναλάβουν τον διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή, δηλαδή οι Χρήστος Σπαθής (26 συμμετοχές – 3 γκολ πέρσι ) και Γιώργος Αλεξίου (23/1), και φυσικά είναι απ’ αυτούς που θεωρούνται βασικές μονάδες τις τελευταίες χρονιές.

Οι υπόλοιποι που ανανέωσαν είναι οι Ντίνος Γεωργατζής (29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), Αντώνης Τζοβάρας (25/7), Σπύρος Γκάγκας (24/1), Θάνος Μπόρας (19/1), ο τερματοφύλακας Βασίλης Τσουμπέκος (είχε μία συμμετοχή πέρσι), ο 21χρονος επιθετικός Τάσος Τσελεπής, όπου στην πρώτη του χρονιά στη Γ’ Εθνική είχε 26 συμμετοχές και δύο γκολ, ο 20χρονος ταλαντούχος κεντρικός χαφ Θανάσης Καναβός, που έπαιξε σε 16 ματς, τα 5 ως βασικός, και ο Στέργιος Μπακάλης, που αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Σπαθής, επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, που κλήθηκε στα 29 του να αναλάβει παράλληλα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όντας πλέον παίκτης-προπονητής του Ρήγα μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Αλεξίου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ρήγα σε μία κρίσιμη χρονική καμπή, όσον αφορά την ύπαρξη και συμμετοχή του συλλόγου στη Γ’ Εθνική. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε η ιστορική ομάδα να παραμείνει στη Γ’ Εθνική».

Ο Γιώργος Αλεξίου που θα εμφανίζεται φέτος σε τριπλό ρόλο, αφού πέρα από αμυντικός χαφ και γυμναστής της ομάδας θα συνθέτει το δίδυμο στην τεχνική ηγεσία μαζί με τον Χρήστο Σπαθή, ανέφερε: «Ήτανε μία υποχρέωση προς τον σύλλογο να μείνουμε, να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η οποία εν τέλει πέρασε! Ειδικά για εμάς τους Βελεστινιώτες. Ακόμα μία χρονιά από διπλή θέση για μένα ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες, και στο τέλος νομίζω ότι όλοι θα μείνουμε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας».

Σχετικά με τις αποχωρήσεις, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Δημήτρης Σέττος, που σημείωσε 20 γκολ (οχτώ την περίοδο 2015-2016 και 12 πέρυσι) αναμένεται να διαβεί την πόρτα της εξόδου από το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου μαζί με τον Κυπτίου και τον Γκίκα, που ήδη μεταγράφηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου