ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε εντυπώσεις ο Πήγασος

κέρδισε-εντυπώσεις-ο-πήγασος-3783

Ο Α.Σ. Πήγασος Βόλου μετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και U21 της Ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου.

Οι αθλητές του Α.Σ. Πήγασος δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάποια θέση στο βάθρο, παρότι έδωσαν δυνατούς και εξαιρετικά τεχνικούς αγώνες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.

Οι Μπακαλάκης και Μακρόπουλος κατάφεραν να πάρουν την 6η θέση, ενώ ο Κανέλλος μπόρεσε να προκριθεί στα προημιτελικά, κατακτώντας έτσι την 5η θέση.

Οι προπονητές sensei Κατσούρας Δημήτριος και η sempai Αδαμαντία Μπεχλιβάνη, που συνόδευαν την ομάδα, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και την απόδοση των αθλητών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Πέτσης Νικόλαος, και το υπόλοιπο Δ.Σ δίνουν τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα που εκπροσώπησε τον σύλλογο και ελπίζουν οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές να είναι ένα δυνατό εφόδιο, για να συνεχίσουν την αγωνιστική τους πορεία.

Επίσης η διοίκηση ενημερώνει ότι για τις διακοπές του Πάσχα ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός και θα επαναλειτουργήσει από την Τρίτη 3/5.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου