ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιώτες καρατέκα στην Ευρώπη

βολιώτες-καρατέκα-στην-ευρώπη-37392

Την πόλη του Βόλου και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν σε Ευρωπαϊκό Τουρνουά knock – down, Ανδρών – Γυναικών του δυναμικού Kyokushinkai Karate στις Βρυξέλες του Βελγίου, αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate του Αρχηγού και Εκπροσώπου της χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου της Πρώτης και Μητρικής Οργάνωσης του συστήματος με Αρχηγό τον Kancho Shokei Matsui 8 Dan.

Πρόκειται για τον έμπειρο και αξιόλογο αθλητή του Knock – Down Καράτε Αθανάσιο Λαγό, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αγώνες του Kyokushinkai Karate διεκδικώντας μια καλή θέση για την χώρα μας σε αυτό το ευρωπαϊκό τουρνουά.

Ο Αθανάσιος Λαγός θα αγωνιστεί στην κατηγορία Open στα βαρέα κιλά αντιμετωπίζοντας αξιόμαχους ευρωπαίους αθλητές και, όπως δήλωσε ο προπονητής και εκπρόσωπος της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου, παρότι ο αθλητής λαμβάνει πρώτη φορά μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση του Kyokushinkai Karate πιστεύει στις δυνατότητές του, ακόμη και σε κάποιο μετάλλιο.

Ως προπονητής του Λαγού θα λάβει μέρος ο αθλητής Αποστόλης Μπαγλατζής και οι δυο τους θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αρχηγός και εκπρόσωπος του Βελγίου είναι ένας Έλληνας του εξωτερικού, ο κ. Ευάγγελος Βίσκος.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το σαβ/κο 2 – 3 Φεβρουαρίου του 2013 στις Βρυξέλλες με την συμμετοχή 22 κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα του κόσμου. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, ο Πρόεδρος κ. Κων/ νος Νασιούλης και ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου εύχονται καλό ταξίδι και κάθε επιτυχία στους Έλληνες αθλητές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου