ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόταση Σεβίλλης για Άνταμ!

πρόταση-σεβίλλης-για-άνταμ-372214

Ένας από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες της ΑΕΚ «γυάλισε» στη Σεβίλλη. Ο λόγος για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση από την ομάδα της Ανδαλουσίας για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ. Για τον παίκτη προβλέπονται αποδοχές 150.000 ευρώ το χρόνο, όπως και μπόνους για την ΑΕΚ αν κάνει 25+ συμμετοχές.

Ο 20χρονος άσος, που αγωνίζεται τόσο σαν στόπερ όσο και σαν μεσοαμυντικός, είχε εξαιρετική παρουσία στο κέντρο άμυνας της «Ένωσης» στο φιλικό με την κάτοχο του Europa League στο ΟΑΚΑ, ενώ ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του και κόντρα στην Ίντερ.

Μια ομάδα με το σκάουτινγκ της Σεβίλλης δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη και τώρα επιχειρεί να τον πάρει από την ΑΕΚ. Ο Βασίλης Τσιάρτας, που είναι ατζέντης του Τζανετόπουλου, μετέφερε την πρόταση της ισπανικής ομάδας.

Ο τελευταίος λόγος ανήκει στην «Ένωση», από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται μέχρι το 2017 με ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. Όμως όταν αμείβεται με πολύ λίγα χρήματα (πληροφορίες κάνουν λόγο για 10.000 ευρώ ετησίως, αλλά υπήρχε πρόθεση να κληθεί για αναπροσαρμογή) και έρχεται μια ομάδα του βεληνεκούς της Σεβίλλης για να τον πάρει, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Πάντως η ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να συζητήσει για δανεισμό του παίκτη και συζητά μόνο για πώληση. Εκτός κι αν η Σεβίλλη καλύψει τη ρήτρα του…

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου